Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат «Цезар» з сметанним соусом?
На класичний рецепт салат мало схожий, ймовірно свою назву він отримав за додавання маленьких кубиків підсушеного хліба. В іншому ж є помітні відмінності, але салат цікавий, особливо з гострим сметанним соусом. Що знадобиться для приготування Одна куряча грудка Баночка оливок без кісточок Листя зеленого салату (будь-якого, який подобається) 100 грам твердого сиру з гострим смаком Один маринований огірок Дві - три помідори Два - три скибочки білого батона Кілька зубчиків часнику 200 грам сметани Чайна ложечка гірчиці (за смак, можна і більше) Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець Приготування Куряче м'ясо нарізати невеликими шматочками, приправити сіллю і перцем, обсмажити в рослинній олії до готовності. Якщо не любите смажене, курячу грудку можна відварити і нарізати кубиками. Помідори ріжемо часточками, салатні листя рвемо великими шматками. Оливки можна нарізати кружечками або додати в салат цілими. Скибочки батона ріжемо невеликими кубиками (приблизно 1х1 см) і обсмажуємо в рослинному маслі. Змішуємо всі інгредієнти (крім сухариків). Сир натираємо на дрібній тертці, огірок дуже дрібно ріжемо. Для соусу у сметану додаємо гірчицю, пропущений через часникодавку часник, щіпку солі і добре збиваємо. Додаємо маринований огірок, перемішуємо і поливаємо соусом салат. Зверху посипаємо сиром, сухарями і подаємо до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |