Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат «Цезар» з сметанним соусом?
На класичний рецепт салат мало схожий, ймовірно свою назву він отримав за додавання маленьких кубиків підсушеного хліба. В іншому ж є помітні відмінності, але салат цікавий, особливо з гострим сметанним соусом.
Що знадобиться для приготування
Одна куряча грудка
Баночка оливок без кісточок
Листя зеленого салату (будь-якого, який подобається)
100 грам твердого сиру з гострим смаком
Один маринований огірок
Дві - три помідори
Два - три скибочки білого батона
Кілька зубчиків часнику
200 грам сметани
Чайна ложечка гірчиці (за смак, можна і більше)
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець
Приготування

Куряче м'ясо нарізати невеликими шматочками, приправити сіллю і перцем, обсмажити в рослинній олії до готовності. Якщо не любите смажене, курячу грудку можна відварити і нарізати кубиками.
Помідори ріжемо часточками, салатні листя рвемо великими шматками. Оливки можна нарізати кружечками або додати в салат цілими. Скибочки батона ріжемо невеликими кубиками (приблизно 1х1 см) і обсмажуємо в рослинному маслі. Змішуємо всі інгредієнти (крім сухариків).
Сир натираємо на дрібній тертці, огірок дуже дрібно ріжемо.
Для соусу у сметану додаємо гірчицю, пропущений через часникодавку часник, щіпку солі і добре збиваємо. Додаємо маринований огірок, перемішуємо і поливаємо соусом салат. Зверху посипаємо сиром, сухарями і подаємо до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: соусом, салат
Як смачно запекти курку в духовці?
Як приготувати домашню шаурму?
Макарони з ананасами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: