Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат «Цезар» з куркою?
Салат з куркою - це найбільш поширений варіант приготування знаменитого «Цезаря». Виходить неймовірно смачно, соковито, ситно і красиво. Прикрасити салат можна половинками маленьких помідорів чері і перепелиних яєць. Необхідні продукти 300 грам курячого філе П'ять - шість скибочок білого батона 100 грам сиру Часточка часнику Столова ложка лимонного соку Шість столових ложок рослинного масла Чайна ложка гірчиці Соус Кальве «Сирний цезар» Сіль, чорний мелений перець Листя зеленого салату Приготування Куряче філе ріжемо невеликими шматочками. У сковорідці розігріваємо дві столові ложки рослинного масла, обсмажуємо курку до рум'яної скоринки. Солимо і перчимо. Можна додати подрібнену часточку часнику - тоді м'ясо стане пахучіше. З скибочок батона зрізати всі шкірки, м'якоть нарізати маленькими кубиками. Часник подрібнити, змішати з двома столовими ложками олії, залишити хвилин на 15. Потім часник з масла дістати, додати масло сіль і перець, будь-яку приправу. Розкласти на деку кубики хліба, збризнути ароматним маслом і підсмажити в духовці до рум'яного кольору. З решти двох столових ложок олії, лимонного соку і гірчиці зробити заправку (все змішати і злегка збити віночком). Салатні листя порвати на шматочки, полити заправкою і змастити соусом Кальве. Викласти шматочки курки, зверху - сухарики, посипати тертим сиром. Салат відразу ж подавати до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |