Виходять майже фаршировані млинчики, але часу на приготування йде набагато менше. Начинку можна придумати будь-яку, по своєму смаку. Що знадобиться для приготуванняДва аркуші тонкого лаваша; 500 грам курячого філе; Дві цибулини; Склянку нежирної сметани; Дві столові ложки борошна; Половина склянки бульйону або води; 30 грам вершкового масла; Одне яйце для змащування; Сіль і спеції за смаком. Приготування курячу грудку Ріжемо тонкими брусочками. Цибулю дрібно рубаємо. Пасеруємо цибулю в олії до прозорого кольору і додаємо курку. вогонь робимо сильніше і обсмажуємо поки м'ясо не побіліє. Всипаємо борошно, перемішуємо. Вливаємо сметану і бульйон. Солимо, додаємо спеції за смаком. Зменшуємо вогонь, тушкуємо м'ясо під кришкою до готовності. Даємо охолонути. Лаваш розрізаємо на квадрати, щільні краї зрізаємо. На один край кладемо начинку, загортаємо як млинець, закриваючи краю. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо рулети, змащуємо яйцем і ставимо в духовку. Запікаємо близько десяти хвилин, до легкого підрум'янення лаваша. Приємного апетиту!