Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати розбірний пиріг?
Весь пиріг складається з окремих пиріжків круглої і овальної форми з різною начинкою. Дуже вдалий варіант для випічки походу з таким пирогом в гості - незвичайне виконання та оформлення обов'язково зробить належний ефект.
Необхідні продукти для тесту
Склянку кефіру
Пакетик сухих дріжджів
200 грам маргарину
Борошно
Цукор і сіль за смаком (залежить від начинки - солодка чи ні)

Начинку підбирайте по своєму смаку - з м'яса, печінки, картопляна з грибами або солодка. Але в одному пирозі змішувати солодку і не солодку начинки не можна. Зробіть, наприклад, круглі пиріжки з капустою або картоплею і грибами, а овальні - з м'ясом.
Приготування

Кефір злегка підігріваємо (до кімнатної температури), додаємо дріжджі, сіль і цукор, додаємо три столові ложки борошна, розмішуємо і даємо опарі піднятися. Коли опара добре підніметься, додаємо м'який маргарин, підсипаємо просіяне борошно і замішуємо м'яке тісто. Воно не повинно бути крутим і щільним, але і липнути до рук теж не має. Перекладаємо його в змащену рослинною олією каструлю і ставимо в тепле місце для підйому.

Далі працюємо як зазвичай з дріжджовим пірожковим тестом. Ділимо на шматочки, формуємо кульки і кожен розгортаємо в коржик. На середину кладемо начинку. З одним видом начинки робимо круглі пиріжки, з іншим - овальні. Викладаємо у змащену маслом форму у вигляді квіточки, робимо з тіста прикраси і ставимо в тепло для підйому. Випікати 30 - 40 хвилин в залежності від начинки.
Категория: Рецепти |
| Теги: начинки, солодка
Як приготувати корисний, легкий і смачний сніданок
Фаршировані печериці
Качка, запечена з яблуками і картоплею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: