Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати розбірний пиріг?
Весь пиріг складається з окремих пиріжків круглої і овальної форми з різною начинкою. Дуже вдалий варіант для випічки походу з таким пирогом в гості - незвичайне виконання та оформлення обов'язково зробить належний ефект. Необхідні продукти для тесту Склянку кефіру Пакетик сухих дріжджів 200 грам маргарину Борошно Цукор і сіль за смаком (залежить від начинки - солодка чи ні) Начинку підбирайте по своєму смаку - з м'яса, печінки, картопляна з грибами або солодка. Але в одному пирозі змішувати солодку і не солодку начинки не можна. Зробіть, наприклад, круглі пиріжки з капустою або картоплею і грибами, а овальні - з м'ясом. Приготування Кефір злегка підігріваємо (до кімнатної температури), додаємо дріжджі, сіль і цукор, додаємо три столові ложки борошна, розмішуємо і даємо опарі піднятися. Коли опара добре підніметься, додаємо м'який маргарин, підсипаємо просіяне борошно і замішуємо м'яке тісто. Воно не повинно бути крутим і щільним, але і липнути до рук теж не має. Перекладаємо його в змащену рослинною олією каструлю і ставимо в тепле місце для підйому. Далі працюємо як зазвичай з дріжджовим пірожковим тестом. Ділимо на шматочки, формуємо кульки і кожен розгортаємо в коржик. На середину кладемо начинку. З одним видом начинки робимо круглі пиріжки, з іншим - овальні. Викладаємо у змащену маслом форму у вигляді квіточки, робимо з тіста прикраси і ставимо в тепло для підйому. Випікати 30 - 40 хвилин в залежності від начинки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |