Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рогалики з картопляного тіста?
Несолодкі рогалики з картопляного тіста можна робити з будь-якою начинкою з шинки, сиру, смаженої риби, грибів з цибулею, курки, м'яса, бринзи з зеленню. Дуже смачно зі шпротами.
Що знадобиться для приготування тіста
500 мл. води чи молока
Кілограм борошна
30 грам свіжих дріжджів
100 грам вершкового масла або маргарину
200 грамів картопляного пюре
Два яйця
Дві чайних ложки солі
Чайна ложка цукру
Приготування

Дріжджі розітріть з цукром і сіллю, влити теплу воду або молоко, додайте яйця, картопляне пюре і все перемішайте. Потім по частинах додайте борошно і масло, вимішуйте однорідне, гладке тісто. Накрийте його і дайте підійти в теплі.

Коли тісто підійде, обімніть його, розділіть на чотири частини. Кожну розкочуйте в коло, розріжте його сегментами, на широку частину кладіть начинку і згортайте рогалик.
Викладайте укласти на змащений маслом деко, дайте підійти, змастіть яйцем, посипте кунжутом і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте до рум'яного кольору, час випікання залежить від духовки. Орієнтовно - 20 - 25 хвилин.

Якщо будете готувати рогалики з рибної, грибний, м'ясною начинкою або з начинкою з курячого м'яса, то ці продукти повинні бути готовими - смаженими або вареними, тушкованими.
Категория: Рецепти |
| Теги: картопляного, начинкою
Печиво з корицею
Як приготувати картопляні кульки для гарнірів?
Китайський салат з кукурудзою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: