Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рис з кабачками і грибами?
З нехитрого набору продуктів можна дуже швидко приготувати корисне, смачне і легке для шлунка блюдо.
Що знадобиться з продуктів

Склянку рису
Два середніх кабачка
200 - 300 грам шампіньйонів
Одна цибулина
Два - три зубчики часнику
Зелень селери
Сіль, перець за смаком
Рослинна олія
Приготування

Цибулю і часник дрібно ріжемо, обсмажуємо в олії до прозорого стану. Додаємо промитий рис, злегка підсушує в маслі. Солимо і перчимо, посипаємо дрібно нарізаним селерою. Заливаємо рис двома склянками окропу, перемішуємо, робимо самий маленький вогник. Рис накриваємо кришкою, варимо п'ятнадцять хвилин, кришку не відкриваємо.

Поки готується рис, ріжемо печериці. Ніжки нарізаємо кубиками, капелюшки - пластинами. Викладаємо гриби на суху сковорідку, робимо сильний вогонь, тримаємо гриби поки не випарується рідина. Додаємо дві столові ложки вершкового масла, сіль і перець за смаком, накриваємо кришкою і готуємо п'ять хвилин на слабкому вогні. Готові гриби дістаємо, у сковорідку кладемо нарізані кубиками кабачки. Додаємо рослинне масло, обсмажуємо кабачки п'ять хвилин. Змішуємо гриби, кабачки, зелень селери і цю суміш додаємо до готового рису. Перемішуємо, тримаємо під кришкою кілька хвилин і розкладаємо по тарілках. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, ГРИБИ
Як приготувати картопляні кульки для гарнірів?
Приголомшливо смачні шашлики курки з ананасами
Виноградне желе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: