Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибу із зеленою квасолею?
Блюдо східної кухні і готувати його бажано в пательні вок, в крайньому випадку - на чавунній сковорідці. Всі інгредієнти обсмажуються буквально за дві хвилини, порівняно нескладне блюдо і швидке в приготуванні. Що знадобиться з продуктів 600 грам філе білої морської риби (ідеально підійде тріска) Два сантиметри кореня свіжого імбиру Дві часточки часнику Столова ложка крохмалю 200 грам зеленої стручкової квасолі Рослинна олія Для соусу Столова ложка винного оцту (білого) По столовій ложці томатного соусу і цукру По дві столові ложки соєвого соусу і апельсинового соку Чайна ложка крохмалю Приготування Рибу розрізаємо на однакові длинненькие смужки. Часник і імбир дрібно рубаємо. Рибу обвалюють у крохмалі. В каструлі кип'ятимо воду і кидаємо в підсолений окріп зелену квасолю (якщо заморожена, не розморожувати). Варимо при слабкому кипінні приблизно п'ять хвилин. Воду зливаємо, квасоля викладаємо в друшляк і даємо стекти воді. Для соусу крохмаль розводимо апельсиновим соком, вимішуємо, щоб не було грудочок. У салатнику або в пиалке змішуємо томатний соус, оцет, соєвий соус, цукор, розмішуємо, поки цукор не розчиниться, і вливаємо апельсиновий сік з крохмалем. Вок або на сковорідку наливаємо трохи олії і невеликими порціями обсмажуємо рибу буквально за дві хвилини з кожного боку. Виймаємо шумівкою, а в сковорідку кладемо імбир і часник, обсмажуємо півхвилини, додаємо квасоля, обсмажуємо ще хвилин п'ять, поки квасоля не стане м'якою, але злегка хрусткою. Повертаємо рибу в сковорідку, перемішуємо з квасолею і заливаємо соусом. Прогріваємо при помішуванні дві хвилини (соус повинен злегка загуснути) і подаємо з відварним рисом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |