Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибні тефтелі в томатному соусі?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам рибного філе 150 грам хлібних крихт батона або білого Одне яйце Спеції для риби По невеликому пучку кропу і петрушки Пучок зеленого цибулі Для соусу Банка томатів у власному соку (450 гр.) або чотири великих помідора Одна цибулина Червоний мелений перець і сіль за смаком Чайна ложка цукру (якщо потрібно) Рослинна олія Приготування Рибне філе наріжте шматочками, подрібніть в блендері або пропустіть через м'ясорубку. Покладіть спеції, дрібно нарізану зелень, яйце, хлібні крихти або розмочений в молоці білий хліб, посоліть і все добре вимісіть до однорідної маси. Мокрими руками сформуйте невеликі тефтелі, покладіть на деко і поставте в холодильник. Соус. Обсмажте в олії дрібно нарізану цибулю. Додайте помідори (їх потрібно обшпарити окропом, зняти шкірку і нарізати невеликими шматочками), тушкуйте під кришкою хвилин десять. Потім посоліть і поперчіть, якщо потрібно - покладіть цукор. Долийте 400 мл окропу, дайте соусу закипіти. Покладіть в нього тефтелі, знову доведіть до кипіння і на слабкому вогні тушкуйте 20 - 25 хвилин. Час від часу тюфтельки потрібно перевертати. На гарнір добре підійде картопляне пюре або розсипчастий рис. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |