Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибні рулетики з грибами?
Рулетики можна зробити в двох варіантах: запекти в духовці або запанірувати і обсмажити на сковорідці в олії. Вибирайте той, що вам більше подобається.
Що знадобиться для приготування

500 грам філе морської риби
200 грам печериць
Одна цибулина
Одна морквина
Зелень кропу і петрушки
Дві - три чайних ложки гострого томатного соусу
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком
100 грам сметани

Приготування

Рибне філе помийте, обсушіть і наріжте смужками.
Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на дрібній тертці. Гриби наріжте пластинами або кубиками. У сковорідці розігрійте масло, обсмажте цибулю до прозорості, додайте гриби і хвилин через п'ять - моркву і зелень. Тушкуйте до готовності грибів. Дайте начинці охолонути, посоліть і поперчіть за смаком, приправте спеціями.
Викладіть начинку на смужки риби, скрутіть, закріпіть дерев'яної шпажкою або зубочисткою. Викладіть у форму. Змішайте сметану з томатним соусом, обмажте рулетики і запікайте півгодини при температурі 180 градусів.

Якщо вирішите обсмажувати рулети, то умочіть їх у яйце, запаніруйте в сухарях і обсмажте в олії. Потім покладіть в каструльку, обмажте соусом, поставте в гарячу духовку хвилин на 10-15. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: викладіть, Рулетики
Як готується закусочний "Наполеон" з картопляно-грибний кремом?
Як приготувати смачну макаронну запіканку?
Як готується солодка запіканка з рису і моркви?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: