Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибні рулетики з грибами?
Рулетики можна зробити в двох варіантах: запекти в духовці або запанірувати і обсмажити на сковорідці в олії. Вибирайте той, що вам більше подобається. Що знадобиться для приготування 500 грам філе морської риби 200 грам печериць Одна цибулина Одна морквина Зелень кропу і петрушки Дві - три чайних ложки гострого томатного соусу Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком 100 грам сметани Приготування Рибне філе помийте, обсушіть і наріжте смужками. Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на дрібній тертці. Гриби наріжте пластинами або кубиками. У сковорідці розігрійте масло, обсмажте цибулю до прозорості, додайте гриби і хвилин через п'ять - моркву і зелень. Тушкуйте до готовності грибів. Дайте начинці охолонути, посоліть і поперчіть за смаком, приправте спеціями. Викладіть начинку на смужки риби, скрутіть, закріпіть дерев'яної шпажкою або зубочисткою. Викладіть у форму. Змішайте сметану з томатним соусом, обмажте рулетики і запікайте півгодини при температурі 180 градусів. Якщо вирішите обсмажувати рулети, то умочіть їх у яйце, запаніруйте в сухарях і обсмажте в олії. Потім покладіть в каструльку, обмажте соусом, поставте в гарячу духовку хвилин на 10-15. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |