Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рагу з свинячих реберець?
Реберця, приготовані за цим рецептом виходять дуже ніжними. Хоча, звичайно, у приготуванні м'ясних страв дуже багато залежить від якості продуктів. Вибирайте «м'ясні» реберця, з невеликою кількістю жиру.
Що знадобиться для приготування
Кілограм м'ясних реберець
Один цибуля - порей
Дві великі морквини
Одна ріпчаста цибулина
Дві стебла селери
50 грам вершкового масла
250 мл сухого білого вина
Їдальня ложка борошна
Сіль і перець за смаком
Приготування

Шматочки повинні бути середньої величини, в кожному по три - чотири реберця.
Овочі чистимо, селеру, моркву і цибулю - порей нарізаємо середніми кубиками. Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями.

М'ясо перчимо, солимо і обсмажуємо невеликими партіями у глибокій сковорідці або сотейнику. Реберця повинні добре підсмажитися, стати золотисто - коричневими. Викладаємо їх на тарілку, в цей же жир кладемо всі овочі, крім ріпчастої цибулі і обсмажуємо на середньому вогні п'ять хвилин. Вливаємо вино, даємо соусу закипіти і уварюємо рідина приблизно вдвічі. Кладемо ребра до овочів, доливаємо води, щоб вона покрила ребра на два - три сантиметри. Доводимо до кипіння, робимо дуже маленький вогонь і тушкуємо під кришкою близько двох годин.
Цибулю обсмажуємо у вершковому маслі до м'якості, додаємо борошно, перемішуємо і через хвилину знімаємо з вогню.
М'ясо виймаємо з сотейника, соус уварюємо п'ять хвилин. Додаємо цибулю і варимо ще три хвилини.
Подаємо реберця з соусом.
Категория: Рецепти |
| Теги: реберця, цибулю
Як готується смачний салат з буряком і яйцем?
Макарони в буряковому соусі (рецепт)
Як готується омлет з грибами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: