Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рагу з свинячих реберець?
Реберця, приготовані за цим рецептом виходять дуже ніжними. Хоча, звичайно, у приготуванні м'ясних страв дуже багато залежить від якості продуктів. Вибирайте «м'ясні» реберця, з невеликою кількістю жиру. Що знадобиться для приготування Кілограм м'ясних реберець Один цибуля - порей Дві великі морквини Одна ріпчаста цибулина Дві стебла селери 50 грам вершкового масла 250 мл сухого білого вина Їдальня ложка борошна Сіль і перець за смаком Приготування Шматочки повинні бути середньої величини, в кожному по три - чотири реберця. Овочі чистимо, селеру, моркву і цибулю - порей нарізаємо середніми кубиками. Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями. М'ясо перчимо, солимо і обсмажуємо невеликими партіями у глибокій сковорідці або сотейнику. Реберця повинні добре підсмажитися, стати золотисто - коричневими. Викладаємо їх на тарілку, в цей же жир кладемо всі овочі, крім ріпчастої цибулі і обсмажуємо на середньому вогні п'ять хвилин. Вливаємо вино, даємо соусу закипіти і уварюємо рідина приблизно вдвічі. Кладемо ребра до овочів, доливаємо води, щоб вона покрила ребра на два - три сантиметри. Доводимо до кипіння, робимо дуже маленький вогонь і тушкуємо під кришкою близько двох годин. Цибулю обсмажуємо у вершковому маслі до м'якості, додаємо борошно, перемішуємо і через хвилину знімаємо з вогню. М'ясо виймаємо з сотейника, соус уварюємо п'ять хвилин. Додаємо цибулю і варимо ще три хвилини. Подаємо реберця з соусом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |