Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рагу з рубленого м'яса?
Це один з варіантів нескінченного безлічі рецептів з рубленого м'яса. Овочі для рагу можете підібрати по своєму смаку, в оригінальному рецепті пропонується морква і капуста.
Що знадобиться для приготування

400 грам м'ясного фаршу
Дві столові ложки нежирного сиру
Одне яйце
Одна цибулина
Сіль, чорний мелений перець, мелена паприка - все за смаком
250 грам моркви
600 грам капусти
150 грам сметани
Дві столові ложки борошна
Три столових ложки рослинного масла

Приготування

Цибулю ріжемо дрібними кубиками і змішати з фаршем. Додаємо сир, яйце, сіль і спеції. Добре вимішуємо. Робимо маленькі фрикадельки.
Моркву ріжемо довільно, але не дуже дрібно. Капусту - широкими смужками.
Розігріваємо в пательні олію, обсмажуємо тефтелі десять хвилин до рум'яного кольору. Виймаємо з сковорідки, в цьому ж жирі тушкуємо морквину. Коли стане м'якою, додаємо капусту. Вливаємо 125 мл. води і тушкуємо ще хвилин десять.
У сметану додаємо дві столові ложки борошна, пару столових ложок води, розмішуємо і виливаємо цю суміш до овочів. Даємо закипіти, солимо і перчимо за смаком. кладемо тефтелі, прогріваємо і трохи тушкуємо під кришкою до м'якості капусти. Подавати гарячим, посипавши гострим перчиком.
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, тушкуємо
Як зробити сирники зі згущеним молоком?
Як готується коктейль, який спалює калорії?
Як швидко і смачно посмажити куряче м'ясо?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: