Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рагу з рубленого м'яса?
Це один з варіантів нескінченного безлічі рецептів з рубленого м'яса. Овочі для рагу можете підібрати по своєму смаку, в оригінальному рецепті пропонується морква і капуста. Що знадобиться для приготування 400 грам м'ясного фаршу Дві столові ложки нежирного сиру Одне яйце Одна цибулина Сіль, чорний мелений перець, мелена паприка - все за смаком 250 грам моркви 600 грам капусти 150 грам сметани Дві столові ложки борошна Три столових ложки рослинного масла Приготування Цибулю ріжемо дрібними кубиками і змішати з фаршем. Додаємо сир, яйце, сіль і спеції. Добре вимішуємо. Робимо маленькі фрикадельки. Моркву ріжемо довільно, але не дуже дрібно. Капусту - широкими смужками. Розігріваємо в пательні олію, обсмажуємо тефтелі десять хвилин до рум'яного кольору. Виймаємо з сковорідки, в цьому ж жирі тушкуємо морквину. Коли стане м'якою, додаємо капусту. Вливаємо 125 мл. води і тушкуємо ще хвилин десять. У сметану додаємо дві столові ложки борошна, пару столових ложок води, розмішуємо і виливаємо цю суміш до овочів. Даємо закипіти, солимо і перчимо за смаком. кладемо тефтелі, прогріваємо і трохи тушкуємо під кришкою до м'якості капусти. Подавати гарячим, посипавши гострим перчиком. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |