Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рагу з гречкою?
В рагу йдуть будь-які овочі, які є на даний момент у наявності - капуста, морква, цибуля, болгарський перець, можна додати помідори, багато зелені. Загалом - важлива сама ідея, а складові цієї страви підбирайте за смаком і сезону.
Що знадобиться для приготування

Склянку гречки
Половина середнього качана капусти
Дві морквини
Дві цибулини
100 мл рослинного масла
Дві склянки води
Сіль і спеції за смаком

Приготування

В рецепті дан найпростіший набір овочів, з розрахунком на зимовий час. Влітку звичайно ж можна додавати все що душі завгодно.
Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо кубиками, моркву тремо на крупній тертці. Кожен вид овочів потрібно розділити на три рівні частини. Гречку промити і розділити на дві частини.
В каструлю з товстим дном або в казанчик налити олію, прожарити його і зняти з вогню. На дно покласти шар цибулі, шар моркви, шар капусти і засипати половину склянки гречки. Шари повторити в такому ж порядку. Потім знову покласти шар цибулі, шар моркви і шар капусти.
Довести до кипіння дві склянки води, її посолити за смаком. Залити підготовлені овочі та гречку, приправити спеціями і поставити на сильний вогонь. Варити 15 хвилин, потім все перемішати, вогонь зробити мінімальний і тушкувати ще 15 - 20 хвилин. Готову гречку посипати зеленню. Таке рагу смачне і в холодному, і в гарячому вигляді, може бути самостійною стравою або гарніром.
Категория: Рецепти |
| Теги: гречку, шар
Сливовий пиріг-перевертиш
Як спекти шоколадно-ванільні кексики?
Як приготувати смачну паску в хлібопічці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: