Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рагу з гречкою?
В рагу йдуть будь-які овочі, які є на даний момент у наявності - капуста, морква, цибуля, болгарський перець, можна додати помідори, багато зелені. Загалом - важлива сама ідея, а складові цієї страви підбирайте за смаком і сезону. Що знадобиться для приготування Склянку гречки Половина середнього качана капусти Дві морквини Дві цибулини 100 мл рослинного масла Дві склянки води Сіль і спеції за смаком Приготування В рецепті дан найпростіший набір овочів, з розрахунком на зимовий час. Влітку звичайно ж можна додавати все що душі завгодно. Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо кубиками, моркву тремо на крупній тертці. Кожен вид овочів потрібно розділити на три рівні частини. Гречку промити і розділити на дві частини. В каструлю з товстим дном або в казанчик налити олію, прожарити його і зняти з вогню. На дно покласти шар цибулі, шар моркви, шар капусти і засипати половину склянки гречки. Шари повторити в такому ж порядку. Потім знову покласти шар цибулі, шар моркви і шар капусти. Довести до кипіння дві склянки води, її посолити за смаком. Залити підготовлені овочі та гречку, приправити спеціями і поставити на сильний вогонь. Варити 15 хвилин, потім все перемішати, вогонь зробити мінімальний і тушкувати ще 15 - 20 хвилин. Готову гречку посипати зеленню. Таке рагу смачне і в холодному, і в гарячому вигляді, може бути самостійною стравою або гарніром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |