Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пряну свинину з рисом?
![]() Що знадобиться для приготування 400 грам пропареного рису 400 грам свинини Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком 3 см кореня імбиру Дві головки цибулі Рослинна олія Приготування М'ясо ріжемо невеликими шматочками. Корінь імбиру ретельно чистимо, миємо, вже очищений корінь нарізаємо тонкими пластинами. Ріпчасту цибулю ріжемо тонкими півкільцями. В сковорідці розігріваємо олію, обсмажуємо до рум'яної скоринки м'ясо, потім додаємо цибулю, імбир. Перемішуємо, солимо-перчимо за смаком, накриваємо кришкою і на слабкому вогні тушкуємо до готовності м'яса. Час від часу вміст сковорідки потрібно помішувати щоб нічого не пригоріло. Поки готується м'ясо, відварюємо в підсоленій воді рис. Якщо є час і бажання, можна окремо на сковорідці злегка прожарити моркву і болгарський перець і додати в готовий рис. Подавати порційно - в тарілку накласти порцію рису, шматочки м'яса. Можна посипати свіжою зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |