Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пряну курку в паніровці?
Для цього рецепта ідеально підійдуть курячі гомілки. Але можна брати і крильця, стегна або стегенця. Запікати курку краще на деко або у форму для запікання з низькими бортиками. Що знадобиться для приготування Половина склянки нежирного кефіру або сироватки Столова ложка діжонської гірчиці Дві часточки часнику Чайна ложка гострого соусу чілі 10-12 курячих гомілок Половина склянки борошна Дві столові ложки насіння кунжуту Півтори чайних ложки паприки Чайна ложка сушеного чебрецю Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Змішати в просторої посуді кефір або сироватку, гострий соус, гірчицю і пропущений через прес часник. Покласти туди куряче м'ясо, маринад повинен повністю покривати. Накрити кришкою і прибрати в холодильник на кілька годин (мінімум на годину, щоб м'ясо встигло замаринувати). В іншому посуді змішати борошно, кунжут, паприку, чебрець, сіль і перець. Курку дістати з маринаду, надлишки маринаду струсити і обваляти шматочки в борошняній суміші. Викласти у форму для запікання (змастити маслом), поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати до готовності (хвилин 45-50). | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |