Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пряну курку в паніровці?
Для цього рецепта ідеально підійдуть курячі гомілки. Але можна брати і крильця, стегна або стегенця. Запікати курку краще на деко або у форму для запікання з низькими бортиками.
Що знадобиться для приготування
Половина склянки нежирного кефіру або сироватки
Столова ложка діжонської гірчиці
Дві часточки часнику
Чайна ложка гострого соусу чілі
10-12 курячих гомілок
Половина склянки борошна
Дві столові ложки насіння кунжуту
Півтори чайних ложки паприки
Чайна ложка сушеного чебрецю
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Змішати в просторої посуді кефір або сироватку, гострий соус, гірчицю і пропущений через прес часник. Покласти туди куряче м'ясо, маринад повинен повністю покривати. Накрити кришкою і прибрати в холодильник на кілька годин (мінімум на годину, щоб м'ясо встигло замаринувати).
В іншому посуді змішати борошно, кунжут, паприку, чебрець, сіль і перець. Курку дістати з маринаду, надлишки маринаду струсити і обваляти шматочки в борошняній суміші. Викласти у форму для запікання (змастити маслом), поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати до готовності (хвилин 45-50).
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, курку
Як готується салат "Чебурашка"?
Натуральна ікра баклажанна
Як готується огретен з вишнями?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: