Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати повітряний рибний пиріг?
Страва італійської кухні. Пиріг схожий радше на запіканку, тому що в ньому мінімум борошна і максимум корисних продуктів - риби, сиру, а влітку можна додати ще й свіжі помідори. Взимку замість помідор будемо використовувати томатний соус.
Що знадобиться для приготування
500 грам будь-якого рибного філе
100 грам сиру
250 мл молока
Дві столові ложки томатного соусу
Дві столові ложки маргарину
Дві столові ложки борошна
Два яйця
Сіль, перець, спеції і приправи за смаком
Рослинна олія
Лимон або лайм для подачі (за бажанням)
Приготування

Жовтки відокремити від білків. Збити білки в піну, жовтки розтерти ложкою. Сир натерти на дрібній тертці. Маргарин розтопити на сковорідці, обсмажити в ньому борошно до легкої зміни кольору і розвести цю масу молоком. Покласти томатний соус, сир, поперчити і посолити, приправити спеціями. Остудити, додати жовтки злегка збити, щоб вийшов соус.

Рибне філе нарізати невеликими шматочками або кубиками. В іншій сковорідці розігріти трохи олії, покласти в нього рибу, залити підготовленим соусом. Остудити і додати збиті білки.
Форму для запікання змастити маслом, вилити в неї підготовлену суміш. Поставити в розігріту духовку і запікати на середньому вогні, поки зверху не утвориться рум'яна золотава скоринка. Подавати з скибочками лимона.
Категория: Рецепти |
| Теги: ньому, Соус
Корисний дієтичний сніданок
Штрудель з сирного тіста
Рецепт майонезу без яєць
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: