Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати повітряний рибний пиріг?
Страва італійської кухні. Пиріг схожий радше на запіканку, тому що в ньому мінімум борошна і максимум корисних продуктів - риби, сиру, а влітку можна додати ще й свіжі помідори. Взимку замість помідор будемо використовувати томатний соус. Що знадобиться для приготування 500 грам будь-якого рибного філе 100 грам сиру 250 мл молока Дві столові ложки томатного соусу Дві столові ложки маргарину Дві столові ложки борошна Два яйця Сіль, перець, спеції і приправи за смаком Рослинна олія Лимон або лайм для подачі (за бажанням) Приготування Жовтки відокремити від білків. Збити білки в піну, жовтки розтерти ложкою. Сир натерти на дрібній тертці. Маргарин розтопити на сковорідці, обсмажити в ньому борошно до легкої зміни кольору і розвести цю масу молоком. Покласти томатний соус, сир, поперчити і посолити, приправити спеціями. Остудити, додати жовтки злегка збити, щоб вийшов соус. Рибне філе нарізати невеликими шматочками або кубиками. В іншій сковорідці розігріти трохи олії, покласти в нього рибу, залити підготовленим соусом. Остудити і додати збиті білки. Форму для запікання змастити маслом, вилити в неї підготовлену суміш. Поставити в розігріту духовку і запікати на середньому вогні, поки зверху не утвориться рум'яна золотава скоринка. Подавати з скибочками лимона. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |