Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати порційний салат з курки з чорносливом?
Салат цікавий за складом, а порційна подача в креманках або в салатниках зробить його і вишуканим, святковим. Що знадобиться для приготування Один великий болгарський перець Одне велике яблуко 300 грам відвареної курячої грудки Чорнослив Свіжа зелень кропу або петрушки Волоські горіхи Лимон Яблучний оцет Приготування Курячу грудку ріжемо невеликими кубиками, перекладаємо в салатник і збризкуємо невеликим кількістю яблучного оцту. Чорнослив заливаємо окропом на десять хвилин, потім воду зливаємо, промиваємо чорнослив під холодною проточною водою, обсушуємо і нарізаємо кубиками. Якщо чорнослив м'який, замочувати його не потрібно. Перець теж ріжемо кубиками. З яблука знімаємо шкірку, м'якоть нарізаємо невеликими шматочками і скроплюємо лимонним соком (щоб не потемніла). Горіхи подрібнюємо, зелень дрібно ріжемо. В салатники або в креманки салат викладаємо шарами, кожен шар змащуючи майонезом або роблячи сіточку з майонезу. Першим шаром йде курка. Потім яблуко, зелень, болгарський перець, чорнослив. Зверху посипати горішками, прикрашати за бажанням. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |