Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пончики з нутовой борошна?
Якщо немає нутовой борошна, ця проблема вирішується дуже просто. Сухий нут (турецький горошок) подрібнюється в кавомолці або в блендері борошно, яка і буде основою нашого тесту.
Що знадобиться для приготування
Дві склянки нутовой борошна
Одна цибулина
Пучок петрушки або іншої зелені
Половина чайної ложки гострої аджики
Чайна ложка зіри
Одна - дві часточки часнику
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Сіль за смаком
Рослинне масло для смаження
Приготування

Цибулину дрібно нарізати, дрібно порубати зелень, часник пропустити через прес. Все змішати, додати аджику, сіль і зіру. У борошно поступово підливати воду щоб тісто вийшло як на оладки. Кількість води визначайте по бажаної густоти тіста - оладки все роблять по різному - хтось з тіста середньої густоти, хто любить більш щільні. Але в будь-якому випадку тісто не повинно текти з ложки.

Додайте в тісто суміш з овочів і прянощів, розмішайте, додайте гашену соду.
В казанчике розігрійте велику кількість рослинного масла (для фритюру). Чайною ложкою набирайте тісто і відразу ж опускайте його в жир. Щоб тісто не прилипало до ложці, після кожного пампуха занурюйте її в склянку з холодною водою.
Обсмажуйте пончики на середньому вогні до рум'яного кольору. Подавати можна як самостійну страву, з зеленню або з овочевим салатом.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, нутовой
Як приготувати капустяні булочки?
Ірландське рагу по-селянськи
Креветки запечені у соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: