Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати помідори з сиром і грибами?
Помідори фаршируються будь-яким ніжним сиром, можна взяти моцарелу, вершковий сир або сулугуні, бринза і до сиру додати консервовані печериці. Самі звичайні, нарізані часточками, які використовуються для приготування салатів.
Необхідні продукти
Десять помідор середнього розміру
Дві штучки моцарели (дві кульки)
Баночка консервованих різаних печериць
Одна невелика цибулина
Майонез
Сіль і чорний мелений перець
Листя зеленого салату для прикраси
Невеликий пучок кропу
Приготування

Салатні листя вимити, скласти в друшляк щоб стікала вода.
Помідори для фарширування краще вибирати злегка недостиглі, щільні, м'ясисті. Бажано щоб вони були круглими, тоді їх легше буде розміщувати на блюді.

З помідорів зрізати кришечку (з боку плодоніжки), середину вийняти ложкою. Сир або бринзу нарізати дрібними кубиками, гриби дрібно порубати. Дрібно нарізати цибулю. Змішати всі інгредієнти, додати дві - три столові ложки майонезу, посолити і поперчити за смаком.
Наповнити підготовленою сумішшю помідори, викласти на листя салату. Посипати дрібно нарізаною зеленню і подавати до столу. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, дрібно
Як приготувати хрусткі креветки в паніровці з сухарів і пармезану?
Як спекти пиріг з опеньками?
Як готується гостра сальса?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: