Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пісочні кошики з карамеллю?
Смачний десерт на основі розсипчастого тесту з ніжним карамельним суфле. Для прикраси можна використовувати горіхи, шоколадну або кокосову стружку, свіжі або заморожені ягоди.
Що знадобиться для приготування пісочного тіста
300 грам борошна
150 грам вершкового масла
80 грам цукрової пудри
1 яйце

Для карамельного суфле:
1 банка вареної згущенки, 400 грам
200 мл. вершків
3-4 ч. л. желатину
Для прикраси знадобляться ягоди, шоколад і т. п.

Приготування

Всі складові для тіста перемішати між собою. Загорнути тісто в харчову плівку і покласти в холодильник мінімум на 1 годину.
Розкачати тісто в пласт і вирізати кружки трохи більшого розміру, ніж ваші формочки. Розкласти гуртки пі формах, змазаним маслом, придавити, дно наколоти виделкою.
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 180° с приблизно 15 хвилин до світло-золотистого кольору.
Остудити, звільнити від формочок.

Для приготування начинки замочити желатин в холодній воді, дати набрякнути, потім розпустити нагріваючи, але не кип'ятити. Згущене молоко перемішати, тонкою цівкою влити желатин і ще раз ретельно перемішати. Вершки збити і з'єднати з масою. Наповнити кошики, прикрасити за бажанням. Поставити в холодильник до повного застигання начинки.
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішати, Приготування
Як готувати окрошку на бульйоні?
Фінський рибний суп (рецепт)
У чому секрет приготування люля-кебаб ?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: