Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг зі смородиною на кукурудзяній муці?
Продовжуємо тему випічки з кукурудзяним борошном. Структура тесту дещо незвична, але для тих, хто стежить за своєю вагою і калорійністю страв, цей пиріг буде цілком безпечною випічкою - калорійність знижується за рахунок часткової заміни пшеничного борошна на кукурудзяну.
Що знадобиться для приготування
100 грам кукурудзяного борошна
150 грам пшеничного борошна
Дві чайних ложки розпушувача
Склянку цукру
150 грам натурального йогурту
Два яйця
150 грам маргарину
Щіпка солі
300 грам смородини (свіжої або замороженої)
Приготування

У просторій посуді змішати обидва види борошна, додаємо розпушувач, цукор і сіль.
окремій мисці збиваємо розтоплений маргарин, йогурт і яйця в однорідну масу. Потім у цю суміш додаємо всі сухі інгредієнти, які ми попередньо змішавши. Вимішуємо тісто міксером на середній швидкості.
Якщо смородина у вас заморожена, не розморожувати її не потрібно. Якщо свіжа - вимити, дайте стекти воді або викладіть на паперовий рушник.
Форму для випічки змастіть маслом, денце можна застелити пергаментом. Вилийте тісто у форму, зверху рівномірно розподіліть ягоди. Поставте в розігріту до 180 градусів і випікайте пиріг приблизно 45-50 хвилин. Готового пирога дайте охолонути на решітці і рясно посипте цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: Дайте, пиріг
Картопля, тушкована з копченою грудинкою
Цибулевий суп
Сливовий пиріг-перевертиш
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: