Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг зі смородиною на кукурудзяній муці?
Продовжуємо тему випічки з кукурудзяним борошном. Структура тесту дещо незвична, але для тих, хто стежить за своєю вагою і калорійністю страв, цей пиріг буде цілком безпечною випічкою - калорійність знижується за рахунок часткової заміни пшеничного борошна на кукурудзяну. Що знадобиться для приготування 100 грам кукурудзяного борошна 150 грам пшеничного борошна Дві чайних ложки розпушувача Склянку цукру 150 грам натурального йогурту Два яйця 150 грам маргарину Щіпка солі 300 грам смородини (свіжої або замороженої) Приготування У просторій посуді змішати обидва види борошна, додаємо розпушувач, цукор і сіль. окремій мисці збиваємо розтоплений маргарин, йогурт і яйця в однорідну масу. Потім у цю суміш додаємо всі сухі інгредієнти, які ми попередньо змішавши. Вимішуємо тісто міксером на середній швидкості. Якщо смородина у вас заморожена, не розморожувати її не потрібно. Якщо свіжа - вимити, дайте стекти воді або викладіть на паперовий рушник. Форму для випічки змастіть маслом, денце можна застелити пергаментом. Вилийте тісто у форму, зверху рівномірно розподіліть ягоди. Поставте в розігріту до 180 градусів і випікайте пиріг приблизно 45-50 хвилин. Готового пирога дайте охолонути на решітці і рясно посипте цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |