Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з сирною начинкою?
В багатошаровій розсипчасте, ніжно тісто і багато ароматною, легкої сирної начинки. Що знадобиться для приготування тіста Дві склянки борошна 200 грам холодного маргарину Дві - три столові ложки крижаної води Сіль Чайна ложка розпушувача Для начинки 600 г жирного сиру Три яйця Половина склянки цукру (за смаком, можна і більше) 150 грам сметани Дві столових ложки крохмалю Склянку суміші із сухофруктів (курага, родзинки) Лимонна цедра (за бажанням, якщо не любите - не додавайте) Пакетик ванільного цукру Приготування Для тіста змішайте борошно, сіль, розпушувач. Прямо в борошно наріжте холодний маргарин і розітріть руками в крихту. Влийте крижану воду, швидко замісіть тісто. Скачайте його в кулю, відокремте третину і приберіть в холодильник. З більшої частини тесту розкачайте пласт, викладіть дно і борти форми (її змастіть маслом). Поставте форму в холодильник. Для начинки сир розітріть зі сметаною, цукром. Додайте ванільний цукор, по одному додайте яйця. Добре вимісіть сир, покладіть цедру. Сухофрукти обваляйте в крохмалі і додайте до сиру. Викладіть начинку на тісто. З відкладеного шматочка розкачайте пласт, нарізати його смужками і зробіть решеточку на пирозі. Випікайте пиріг 30 хвилин при температурі 200 градусів, потім ще 15 - 20 хвилин при 180 градусах до готовності пирога. Готового пирога дайте постояти півгодини в духовці, потім вийміть і дайте повністю охолонути при кімнатній температурі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |