Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг з сирною начинкою?
В багатошаровій розсипчасте, ніжно тісто і багато ароматною, легкої сирної начинки.
Що знадобиться для приготування тіста
Дві склянки борошна
200 грам холодного маргарину
Дві - три столові ложки крижаної води
Сіль
Чайна ложка розпушувача

Для начинки

600 г жирного сиру
Три яйця
Половина склянки цукру (за смаком, можна і більше)
150 грам сметани
Дві столових ложки крохмалю
Склянку суміші із сухофруктів (курага, родзинки)
Лимонна цедра (за бажанням, якщо не любите - не додавайте)
Пакетик ванільного цукру

Приготування

Для тіста змішайте борошно, сіль, розпушувач. Прямо в борошно наріжте холодний маргарин і розітріть руками в крихту. Влийте крижану воду, швидко замісіть тісто. Скачайте його в кулю, відокремте третину і приберіть в холодильник. З більшої частини тесту розкачайте пласт, викладіть дно і борти форми (її змастіть маслом). Поставте форму в холодильник.
Для начинки сир розітріть зі сметаною, цукром. Додайте ванільний цукор, по одному додайте яйця. Добре вимісіть сир, покладіть цедру. Сухофрукти обваляйте в крохмалі і додайте до сиру.
Викладіть начинку на тісто. З відкладеного шматочка розкачайте пласт, нарізати його смужками і зробіть решеточку на пирозі. Випікайте пиріг 30 хвилин при температурі 200 градусів, потім ще 15 - 20 хвилин при 180 градусах до готовності пирога. Готового пирога дайте постояти півгодини в духовці, потім вийміть і дайте повністю охолонути при кімнатній температурі.
Категория: Рецепти |
| Теги: начинки, тісто
Як зробити пиріг з сиром і чорницею?
Як приготувати апельсинові сирники?
Як приготувати картопляні котлети з соусом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: