Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з картоплею і шпротами?
![]() Що знадобиться для приготування Склянку кефіру Склянку борошна Три столові ложки майонезу Три яйця Чайна ложка солі Половина чайної ложки цукру Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Для начинки - шпроти, картопля, цибуля, рослинна олія для смаження. Приготування Цибулю ріжемо дрібно, обсмажуємо в олії до злегка рум'яного кольору. сирий картопля нарізаємо тонкими кружечками. Шпроти чистимо від кісточок (не обов'язково), ріжемо шматочками і змішати зі смаженою цибулею. Тісто. Яйця збиваємо з цукром і сіллю, вливаємо кефір, гашену соду. Все перемішуємо, додаємо майонез і борошно. Розмішуємо до отримання однорідної маси, за консистенцією тісто має бути як на оладки. На дно змащеної маслом форми укладаємо картоплю, трохи присаливаем його. Зверху викладаємо шпроти з цибулею, розрівнюємо. Заливаємо тістом, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 45 - 60 хвилин. Готового пирога даємо постояти п'ять хвилин і перевертаємо на блюдо. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |