Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати перецы фаршировані овочами?
Оригінальне і корисне блюдо. У ньому немає ні рису, ні м'яса, але є багато овочів, сухофрукти, зелень і приправи. Співвідношення капусти і моркви може бути різним, в залежності від ваших уподобань
Що знадобиться для приготування

Солодкий болгарський перець
Білокачанна капуста
Ріпчасту цибулю
Морквина
Чорнослив
Свіжа зелень
Приправи і сіль за смаком
Трохи тертого сиру
Сметана
Часточка часнику
Рослинна олія

Приготування

Щоб зробити овочевий фарш, потрібно нашаткувати капусту, дрібно нарізати цибулю і натерти на тертці моркву. Подрібнити зелень. У сковорідці розігріти трохи олії, тушкувати в олії капусту. Окремо обсмажити цибулю і моркву. Коли овочі будуть готові, з'єднати їх, покласти дрібно нарізаний чорнослив, посолити , приправити спеціями, влити трохи лимонного соку. Тушкувати ще хвилин п'ять.
Солодкий перець розрізати навпіл уздовж, видалити середику з насінням (хвостик не видаляти). Начинити готовим фаршем, покласти на деко начинкою вгору. Сметану змішати з тертим сиром і подрібненим часником, покрити цією сумішшю начинку. Щоб перець не пригорів, на деко налийте трохи водички. Запікати на середньому вогні до м'якості перців.
Категория: Рецепти |
| Теги: покласти, цибулю
Моркву на пару
Фініковий кекс
Як запекти курку в болгарському перці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: