Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати перецы фаршировані овочами?
![]() Що знадобиться для приготування Солодкий болгарський перець Білокачанна капуста Ріпчасту цибулю Морквина Чорнослив Свіжа зелень Приправи і сіль за смаком Трохи тертого сиру Сметана Часточка часнику Рослинна олія Приготування Щоб зробити овочевий фарш, потрібно нашаткувати капусту, дрібно нарізати цибулю і натерти на тертці моркву. Подрібнити зелень. У сковорідці розігріти трохи олії, тушкувати в олії капусту. Окремо обсмажити цибулю і моркву. Коли овочі будуть готові, з'єднати їх, покласти дрібно нарізаний чорнослив, посолити , приправити спеціями, влити трохи лимонного соку. Тушкувати ще хвилин п'ять. Солодкий перець розрізати навпіл уздовж, видалити середику з насінням (хвостик не видаляти). Начинити готовим фаршем, покласти на деко начинкою вгору. Сметану змішати з тертим сиром і подрібненим часником, покрити цією сумішшю начинку. Щоб перець не пригорів, на деко налийте трохи водички. Запікати на середньому вогні до м'якості перців. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |