Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво з гарбузового макухи?
Після приготування гарбузового соку макуха викидати шкода - у ньому стільки вітамінів залишається, але на смак він не дуже приємний. Ось рецепт, який перетворить приготування будь-якого соку в безвідходне виробництво - в ньому в якості наповнювача використовується гарбузовий (або яблучний, морквяний) макуха. Що знадобиться для приготування Склянку гарбузового макухи Половина склянки висівковий борошна Півтори склянки пшеничного борошна 100 грам цукру Столова ложка рослинного масла Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Половина чайної ложки солі Пакетик ванільного цукру Горіхи або родзинки, мак - за бажанням Приготування Змішати обидва види борошна, додати макуху, олію та цукор, замісити тісто. Покласти соду (її обов'язково погасити оцтом або лимонним соком), ванільний цукор, сіль, подрібнені горішки (їх підсушити в духовці) або родзинки. Родзинки попередньо треба розпарити на водяній бані. Все змішати, замісити тісто і відразу ж розкачати його на столі в пласт товщиною 0,5 див. Скляночкою або формочками для печива вирізати фігурки і перекласти на застелений пергаментом деко. Можна просто розрізати пласт тіста на ромбики, квадрати. Випікати печиво при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |