Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво з арахісом?
Печиво виходить ну дуже горіхове - борошна і горіхів в тісто йде рівна кількість, так що для любителів горіхів рецепт буде приємною знахідкою. При купівлі горіхів вибирайте очищені і звичайно ж несолоні. Втім, якщо горіхи погано очищені, це можна легко виправити. Необхідні продукти 2,5 склянки арахісу 1,5 склянки борошна Склянку цукру Два яйця 200 грам вершкового масла (або маргарину) Чайна ложка розпушувача Пакетик ванільного цукру Щіпка солі Приготування Арахіс підсушити на сухій сковорідці, очистити від шкірки. Півтора склянки горіхів змолоти в блендері або прокрутити через м'ясорубку. Залишилися горіхи скласти в пакет і постукати по ньому качалкою, щоб горіхи разломались на великі шматочки. У миску покласти маргарин кімнатної температури, розтерти його з цукром, додати яйця, розпушувач, ванільний цукор, мелені горіхи і просіяне борошно. Замісити тісто. В кінці замісу додати великі шматочки горіхів і добре вимісити тісто. Якщо воно буде дуже м'яким і сильно прилипати до рук, покласти його на півгодини в холодильник. Деко застелити папером для випічки. Мокрими руками відривати від тесту невеликі шматочки, робити з них кульки і укладати на деко. Пальцями злегка притискати кульки, щоб вийшли коржики. Випікати при температурі 180 градусів 15 - 20 хвилин. З цієї кількості тесту виходить 30 штук смачних печенюшек. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |