Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печиво Горіхове асорті»?
Нескладний рецепт дуже смачного і корисного печива. У ньому дуже мало борошна і багато-багато самих різних горішків, і тому цей варіант безпрограшної випічки - горіхова випічка подобається всім.
Що знадобиться для приготування

250 грам будь-яких горішків (суміш з кедрові, волоські, мигдаль, фундук)
Склянка цукру (або трохи менше - за смаком)
Три яйця
Три столові ложки борошна

Приготування

Розігрійте духовку до 175 градусів. Горішки покладіть на деко або сковорідку і злегка підсушіть. Не залишайте їх без нагляду, вони не повинні підсмажуватися (ну хіба тільки саму малість), а тільки підсохнути. Потім остудіть, очистіть від шкірки (якщо додаєте волоські) і подрібніть в блендері. Мелені горіхи змішайте з чвертю склянки цукру і одним білком (збивати його не потрібно). три жовтки розітріть дочиста з цукром. Два білки збийте з дрібкою солі в міцну піну.
В жовткову масу поперемінно додайте просіяне борошно і збиті білки, акуратно перемішуючи. Потім додайте туди горіхову масу. Перемішайте дерев'яною лопаткою.
Застеліть деко папером для випічки, змастіть маслом, викладайте печиво столовою ложкою на відстані один від одного. Випікайте 15 - 20 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: випічки, масу
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Печиво із злаків
Як приготувати картопляну запіканку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: