Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво Горіхове асорті»?
Нескладний рецепт дуже смачного і корисного печива. У ньому дуже мало борошна і багато-багато самих різних горішків, і тому цей варіант безпрограшної випічки - горіхова випічка подобається всім. Що знадобиться для приготування 250 грам будь-яких горішків (суміш з кедрові, волоські, мигдаль, фундук) Склянка цукру (або трохи менше - за смаком) Три яйця Три столові ложки борошна Приготування Розігрійте духовку до 175 градусів. Горішки покладіть на деко або сковорідку і злегка підсушіть. Не залишайте їх без нагляду, вони не повинні підсмажуватися (ну хіба тільки саму малість), а тільки підсохнути. Потім остудіть, очистіть від шкірки (якщо додаєте волоські) і подрібніть в блендері. Мелені горіхи змішайте з чвертю склянки цукру і одним білком (збивати його не потрібно). три жовтки розітріть дочиста з цукром. Два білки збийте з дрібкою солі в міцну піну. В жовткову масу поперемінно додайте просіяне борошно і збиті білки, акуратно перемішуючи. Потім додайте туди горіхову масу. Перемішайте дерев'яною лопаткою. Застеліть деко папером для випічки, змастіть маслом, викладайте печиво столовою ложкою на відстані один від одного. Випікайте 15 - 20 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |