Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печінкові млинці?
Смачний і практичний рецепт, непогана альтернатива печінковому торту. Начинку для млинців можна придумати по своєму смаку або зробити як в оригінальному рецепті - з лука з морквою і майонезу.
Необхідні продукти для млинчиків
500 грам печінки (можна брати свинячу, яловичу або курячу)
Три яйця
півлітра молока
Три - п'ять столових ложок борошна
Столова ложка рослинного масла
Сіль за смаком

Для начинки

Три морквини
Три великих цибулини
Три яйця
Трохи майонезу (можна і без нього)
Приготування

Починати приготування млинців будемо з начинки. Натираємо на крупній тертці моркву, цибулю ріжемо дрібними кубиками. Відварюємо яйця, натираємо на дрібній тертці. В олії спочатку обсмажуємо цибулю, а як тільки він стане прозорим, додаємо моркву і смажимо все разом хвилин п'ятнадцять. Коли овочі охолонуть, змішуємо їх з яйцями, підсолюємо за смаком додаємо трохи майонезу.

Готуємо млинці. Печінка перекручуємо через м'ясорубку або подрібнюємо у блендері. Додаємо яйця, борошно, сіль, можна трохи перцю і вливаємо молоко (краще додавати поступово, щоб по консистенції млинці були не занадто рідкими). В кінці вливаємо столову ложку рослинного масла і на середньому вогні смажимо млинці як звичайні тонкі млинці, підрум'янюючи з двох сторін. Потім кожен млинець змащуємо начинкою і звертаємо рулетом або куточком - як вам подобається. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: млинці, майонезу
Як можна приготувати недорогий обід
Як смачно запекти курку з лимоном?
Як зробити швидкі пиріжки з сирного тіста?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: