Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печеня з куркою і квасолею?
Квасоля для спекотного потрібно відварити заздалегідь, тоді все інше швидко приготується. Не обов'язково брати для цієї страви куряче філе, можна приготувати печеня з будь-яким курячим м'ясом. Пропорції довільні. Необхідні продукти Квасоля Картоплю Куряче м'ясо Ріпчасту цибулю Морквина Курячий бульйон Томатна паста Спеції і сіль за смаком Рослинна олія Приготування Відварюємо квасолю до готовності. Якщо часу не це немає, то можна взяти консервовану квасолю у власному соку і промити її під проточною водою. Чистимо картоплю і ріжемо її великими кубиками або часточками. Обсмажуємо в рослинному маслі до рум'яної скоринки і перекладаємо в каструльку з товстим дном або в казанок. Зверху на картоплю викладаємо квасоля. Куряче м'ясо ріжемо на шматочки, обсмажуємо в тому ж маслі, що і картопля. Обсмажувати м'ясо потрібно хвилини дві - три. Перекладаємо м'ясо в каструлю з картоплею та квасолею. Додаємо дрібно нарізану цибулю і терту моркву, дві столові ложки томатної пасти і вливаємо бульйон. Доводимо до кипіння, готуємо під кришкою на маленькому вогні, поки курка не стане м'якою. При необхідності доливаємо воду або бульйон. Курка повинна бути покрита рідиною. В кінці приготування солимо за смаком і перчимо, заправляємо спеціями. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |