Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати парові тефтелі?
Хочете приготувати смачне дієтичне блюдо? Тоді придивіться до цього рецепту. В ньому мінімум інгредієнтів, готувати тюфтельки легко і швидко. Доповніть їх будь-яким гарніром - і проблема з вечерею вирішена.
Що знадобиться для приготування

300 грам м'яса (нежирна свинина або свинина + яловичина)
100 мл. молока
Два-три скибочки білого батона
Одне яйце
Столова ложка рослинного масла
Свіжа зелень кропу або петрушки
Сіль за смаком

Приготування

Крім зазначених у рецепті інгредієнтів, тефтелі можна додати цибулю або морквину, різні спеції. М'ясо наріжте шматочками, білий хліб розмочіть в молоці (якщо молока немає - в холодній воді), злегка відіжміть. Пропустіть всі продукти через м'ясорубку два рази. Потім вбийте яйце, влийте рослинне масло, посоліть, приправте спеціями (якщо додаєте), додайте подрібнену зелень. Для дієтичного харчування цибулю і гострі приправи додавати не рекомендується.
зробіть З фаршу невеликі кульки і приготуйте тефтелі в пароварці. Якщо пароварки немає, підійде каструля і друшляк. Можна тефтелі покласти на деко і влити трохи окропу. Запікати в духовці, накривши фольгою.
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, тефтелі
Як готувати кабачки, фаршировані сиром?
Як готується запіканка з сочевиці з помідорами і беконом?
Натуральна ікра баклажанна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: