Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати парові тефтелі?
Хочете приготувати смачне дієтичне блюдо? Тоді придивіться до цього рецепту. В ньому мінімум інгредієнтів, готувати тюфтельки легко і швидко. Доповніть їх будь-яким гарніром - і проблема з вечерею вирішена. Що знадобиться для приготування 300 грам м'яса (нежирна свинина або свинина + яловичина) 100 мл. молока Два-три скибочки білого батона Одне яйце Столова ложка рослинного масла Свіжа зелень кропу або петрушки Сіль за смаком Приготування Крім зазначених у рецепті інгредієнтів, тефтелі можна додати цибулю або морквину, різні спеції. М'ясо наріжте шматочками, білий хліб розмочіть в молоці (якщо молока немає - в холодній воді), злегка відіжміть. Пропустіть всі продукти через м'ясорубку два рази. Потім вбийте яйце, влийте рослинне масло, посоліть, приправте спеціями (якщо додаєте), додайте подрібнену зелень. Для дієтичного харчування цибулю і гострі приправи додавати не рекомендується. зробіть З фаршу невеликі кульки і приготуйте тефтелі в пароварці. Якщо пароварки немає, підійде каструля і друшляк. Можна тефтелі покласти на деко і влити трохи окропу. Запікати в духовці, накривши фольгою. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |