Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пампушки з овочами?
Це блюдо - цілий обід в одній каструлі. Тушковане м'ясо з овочами, а зверху - пампушки з дріжджового тіста. Смачно, ситно і незвично. Що знадобиться для приготування (пропорції довільні) М'ясо Морквина Ріпчасту цибулю Картоплю Капуста Помідори Свіжа зелень Сіль, перець, рослинна олія Для тесту Пакетик сухих дріжджів (11 г) 250 мл молока Одна - дві чайних ложки цукру Чайна ложка солі Борошно Приготування Спочатку робимо дріжджове тісто. Дріжджі змішати з цукром, заливаємо теплою молоком і залишаємо на п'ятнадцять хвилин. Додаємо сіль, просіяне борошно, замішуємо м'яке тісто. Перекладаємо його в змащену маслом посуд, накриваємо і ставимо в тепло, щоб підходило. Тим часом починаємо готувати м'ясо з овочами. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками, цибулю - кубиками, натираємо моркву, шаткуємо капусту, помідори ріжемо шматочками. Картоплю потрібно нарізати не дуже дрібно, середніми шматочками. Розігріваємо в казані масло, кладемо в нього м'ясо, перчимо, солимо, обсмажуємо до рум'яної скоринки. Потім додаємо цибулю, моркву, через десять хвилин кладемо картоплю, потім капусту і в останню чергу помідори. Заливаємо водою, вона не повинна повністю покрити вміст казана. Накриваємо кришкою, тушкуємо на слабкому вогні. розкачуємо Тісто в прямокутник, добре змащуємо рослинним маслом, скручуємо в рулет. Розрізаємо на 8 - 10 частин, робимо кульки, які викладаємо в каструлю на овочі. Щільно закриваємо кришкою, обмотуємо каструлю рушником, щоб не виходив пар, і готуємо на повільному вогні сорок хвилин. Відкривати кришку не можна, якщо пара вийде, пампушки відразу осядуть. Готову страву посипаємо зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |