Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пампушки з овочами?
Це блюдо - цілий обід в одній каструлі. Тушковане м'ясо з овочами, а зверху - пампушки з дріжджового тіста. Смачно, ситно і незвично.
Що знадобиться для приготування (пропорції довільні)
М'ясо
Морквина
Ріпчасту цибулю
Картоплю
Капуста
Помідори
Свіжа зелень
Сіль, перець, рослинна олія

Для тесту

Пакетик сухих дріжджів (11 г)
250 мл молока
Одна - дві чайних ложки цукру
Чайна ложка солі
Борошно
Приготування

Спочатку робимо дріжджове тісто. Дріжджі змішати з цукром, заливаємо теплою молоком і залишаємо на п'ятнадцять хвилин. Додаємо сіль, просіяне борошно, замішуємо м'яке тісто. Перекладаємо його в змащену маслом посуд, накриваємо і ставимо в тепло, щоб підходило.

Тим часом починаємо готувати м'ясо з овочами. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками, цибулю - кубиками, натираємо моркву, шаткуємо капусту, помідори ріжемо шматочками. Картоплю потрібно нарізати не дуже дрібно, середніми шматочками. Розігріваємо в казані масло, кладемо в нього м'ясо, перчимо, солимо, обсмажуємо до рум'яної скоринки. Потім додаємо цибулю, моркву, через десять хвилин кладемо картоплю, потім капусту і в останню чергу помідори. Заливаємо водою, вона не повинна повністю покрити вміст казана. Накриваємо кришкою, тушкуємо на слабкому вогні.

розкачуємо Тісто в прямокутник, добре змащуємо рослинним маслом, скручуємо в рулет. Розрізаємо на 8 - 10 частин, робимо кульки, які викладаємо в каструлю на овочі. Щільно закриваємо кришкою, обмотуємо каструлю рушником, щоб не виходив пар, і готуємо на повільному вогні сорок хвилин. Відкривати кришку не можна, якщо пара вийде, пампушки відразу осядуть. Готову страву посипаємо зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, тісто
Як приготувати незвичайні котлети з курятини і овочів?
Як приготувати хрусткі креветки в паніровці з сухарів і пармезану?
Запіканка з м'ясним фаршем і брокколі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: