Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати овочевий торт з кабачків і картоплі?
Для приготування цього тортика нам потрібні такі продукти:один великий кабачок; чотири великих картоплі; два яйця; перчик і сіль; півтори склянки пшеничного борошна; чотири зубчики часничку; чотири морквини; два помідорчика; сто грамів печериць; сто грамів шинки або копченої ковбаски; п'ятдесят грамів ковбасного сиру; ростить. олія; домашній майонез, сметана; Картоплю і кабачки очистити від шкірки і натираємо на середній терочке. Кладемо яйця, борошно, перчимо і солимо. Замішуємо тісто для оладиков. На олії на малому вогні смажимо п'ять великих оладок, за розміром це швидше млинці. Готуємо начинку: моркву тремо на крупній терочке, обсмажуємо на невеликому кол-ве раст. масла. Додаємо до моркви дрібно порубаний часник і шампіньйончики. Ковбаску і помідори ріжемо кубиками, кладемо на сковороду і тушкуємо до випаровування вологи. Тремо на тертці ковбасний сир, посипаємо їм начинку і через пару хвилин вимикаємо вогонь. Змішуємо сметанку і майонез. На блюдо кладемо оладик, мажемо його сумішшю сметана + майонез, зверху викладаємо начинку. Далі повторюємо шари. Посипаємо тортик будь мелкопорубленной зеленню, і нехай він просочиться в протягом пари годин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |