Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати овочеві тости?
Тости з помідорами та болгарським перцем - смачне і дієтичне блюдо, яке не додасть ні зайвих кілограмів, ні зайвих сантиметрів на талії.
Що знадобиться для приготування

Два помідора
Два солодких болгарських перцю
Дві часточки часнику
Одна цибулина
Столова ложка бальзамічного оцту
Чверть склянки рослинного масла
Щіпка солі
Чверть чайної ложки меленого чорного перцю
Дві столові ложки дрібно нарізаної зелені базиліка
Два невеликих багета або білий батон

Приготування

Наріжте багети по діагоналі так, щоб вийшло приблизно 20 скибочок.
Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку, м'якоть наріжте кубиками. Солодкий перець наріжте брусочками. У сковороді розігрійте масло, злегка обсмажте перець. Дрібно наріжте цибулю.
Розкладіть скибочки хліба на деку. Кожен змастіть маслом (для цього краще користуватися пензликом). Поставте в розігріту до 200 градусів духовку, запікайте п'ять хвилин поки не утвориться хрустка скориночка.
Дві столові ложки олії, змішати з овочами (цибуля, помідори, перець, базилік), посоліть, поперчіть, заправте оцтом. Скибочки хліба натріть часником, покладіть зверху овочеву начинку і відразу ж подавайте. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, наріжте
Мойва смажена в духовці
Короп, фарширований шматками, заливний
Як готується салат "Чебурашка"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: