Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати осінній яблучний пиріг?
Хоч пиріг і названий осіннім, це не означає що його не можна спекти в інший час року. пов'язано назву з тим, що для цього яблучного пирога ідеально підходить ароматні кисло-солодкі антонівські яблука, які дозрівають восени. Що знадобиться для приготування Три яйця 200 грам вершкового масла або маргарину Склянку цукру в тісто + півсклянки для збивання білків Приблизно 300 грам борошна Пакетик ванільного цукру Їдальня ложка (без гірки) розпушувача Сім - вісім середніх яблук Приготування Відокремлюємо білки від жовтків. Білки прибираємо в холодильник - нехай охолоджуються щоб краще взбивались. Жовтки збиваємо з цукром і збиваємо міксером на високій швидкості в пишну масу. Додаємо ванільний цукор і м'яке масло, знову все збиваємо. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем, додаємо в масляну суміш. Замішуємо тісто, але не дуже круте. Відокремлюємо від нього приблизно третину, загортаємо цей шматочок у поліетилен і прибираємо в морозилку. Охолоджені білки і півсклянки цукру збиваємо в міцну піну. Розподіляємо тісто по формі, робимо бортики. Викладаємо шар яблук (їх нарізати шматочками), заливаємо їх збитими білками, зверху натираємо заморожене тісто. Ставимо пиріг в духовку з температурою 180 градусів і випікаємо близько години. Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |