Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати осінній яблучний пиріг?
Хоч пиріг і названий осіннім, це не означає що його не можна спекти в інший час року. пов'язано назву з тим, що для цього яблучного пирога ідеально підходить ароматні кисло-солодкі антонівські яблука, які дозрівають восени.
Що знадобиться для приготування

Три яйця
200 грам вершкового масла або маргарину
Склянку цукру в тісто + півсклянки для збивання білків
Приблизно 300 грам борошна
Пакетик ванільного цукру
Їдальня ложка (без гірки) розпушувача
Сім - вісім середніх яблук

Приготування

Відокремлюємо білки від жовтків. Білки прибираємо в холодильник - нехай охолоджуються щоб краще взбивались. Жовтки збиваємо з цукром і збиваємо міксером на високій швидкості в пишну масу. Додаємо ванільний цукор і м'яке масло, знову все збиваємо.
Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем, додаємо в масляну суміш. Замішуємо тісто, але не дуже круте. Відокремлюємо від нього приблизно третину, загортаємо цей шматочок у поліетилен і прибираємо в морозилку.
Охолоджені білки і півсклянки цукру збиваємо в міцну піну. Розподіляємо тісто по формі, робимо бортики. Викладаємо шар яблук (їх нарізати шматочками), заливаємо їх збитими білками, зверху натираємо заморожене тісто.
Ставимо пиріг в духовку з температурою 180 градусів і випікаємо близько години. Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг
Лимонний торт з ягодами
Як приготувати корисний, легкий і смачний сніданок
Печиво з корицею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: