Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати оселедець по-корейськи?
Для приготування оселедця по-корейськи нам знадобиться звичайна заморожена оселедець (атлантична або астраханська, івасі - що є) і маринад. Рецепт дуже простий, але закуска вийде наивкуснейшая. Необхідні продукти Кілограм свіжої або замороженої оселедця П'ять цибулин (можна взяти більше) 80 мл оцту Півсклянки олії Чайна ложка запашного перцю-горошку Дві чайних ложки червоного меленого перцю Столова ложка томатної пасти Столова ложка солі Приготування Рослинне масло і томатну пасту змішайте, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Влийте оцет, накрийте кришкою і зніміть з вогню. Нехай маринад потихеньку остигає. Лук наріжте широкими великими кільцями. Беріть лука більше, ніж зазначено в рецепті, він виходить дуже смачним! Перець-горошок потрібен саме запашний, а не чорний, інакше вийде гострий маринад і не такий запашний. Разом з меленим червоним перцем відправляємо перець-горошок в охолоджений маринад. Додаємо сіль, перемішуємо. Оселедець обробити на філе (шкіру можна не знімати), наріжте шматочками. В каструлю або в іншу ємність викладіть шарами оселедець, цибуля, маринад. Чергуйте поки не закінчаться продукти. Накрийте перевернутою тарілкою, поставте невеликий грузик, приберіть в холодильник. Через кілька годин закуска буде готова, але краще витримати її ніч - вийде ще смачніше. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |