Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати оселедець по-корейськи?
Для приготування оселедця по-корейськи нам знадобиться звичайна заморожена оселедець (атлантична або астраханська, івасі - що є) і маринад. Рецепт дуже простий, але закуска вийде наивкуснейшая.
Необхідні продукти

Кілограм свіжої або замороженої оселедця
П'ять цибулин (можна взяти більше)
80 мл оцту
Півсклянки олії
Чайна ложка запашного перцю-горошку
Дві чайних ложки червоного меленого перцю
Столова ложка томатної пасти
Столова ложка солі

Приготування

Рослинне масло і томатну пасту змішайте, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Влийте оцет, накрийте кришкою і зніміть з вогню. Нехай маринад потихеньку остигає.
Лук наріжте широкими великими кільцями. Беріть лука більше, ніж зазначено в рецепті, він виходить дуже смачним!
Перець-горошок потрібен саме запашний, а не чорний, інакше вийде гострий маринад і не такий запашний. Разом з меленим червоним перцем відправляємо перець-горошок в охолоджений маринад. Додаємо сіль, перемішуємо.
Оселедець обробити на філе (шкіру можна не знімати), наріжте шматочками.
В каструлю або в іншу ємність викладіть шарами оселедець, цибуля, маринад. Чергуйте поки не закінчаться продукти. Накрийте перевернутою тарілкою, поставте невеликий грузик, приберіть в холодильник. Через кілька годин закуска буде готова, але краще витримати її ніч - вийде ще смачніше.
Категория: Рецепти |
| Теги: маринад, Оселедець
Як швидко приготувати на сніданок «Картопляні човники?»
Запіканка з сиру і моркви
Як приготувати картоплю, запечену з начинкою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: