Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати оригінальну буженину?
Приготована за цього незвичайного рецептом оригінальна буженина чудово підійде для того, щоб приготувати її для подачі до святкового столу, так як подібна м'ясна закуска виходить, по-перше, прямо-таки на диво смачною, ну а по-друге, вона ще й дуже цікаво, гарно, а також приголомшливо апетитно виглядає і порадує ваших гостей своїм просто чудовим смаком і чудовим ароматом!
Ну а для того, щоб приготувати таку оригінальну і надзвичайно смачну буженину вам буде потрібно такий список продуктів: одна палиця сирокопченої або сыровяленной ковбаси, свиняча відбивна (причому вона повинна бути того ж розміру, що і палиця ковбаси або навіть трішки більше), хороший пучок свіжого розмарину, мелений чорний перець і сіль (ну і також за бажанням будь-які інші спеції і приправи за вашим вибором), а також кулінарна нитку.

Найбільш відповідним продуктом для приготування такої м'ясної закуски буде свиняча відбивна має зовсім невеликий прошарок сала; в серединці такий відбивною необхідно дуже гострим і довгим ножем зробити наскрізну проріз по всій довжині шматка м'яса. Ковбасу слід звільнити від оболонки і прямо цілої палицею акуратно протягнути в отвір зроблене в відбивної - тобто як би наповнити або нафарширувати шматок м'ясо ковбасою.
Далі обмазати гарненько або натерти зовні свинину сіллю і перцем (або іншими приправами) і залишити хвилин на 20-30, щоб м'ясо трошки замаринувалося, а після цього з усіх боків накрити м'ясо гілочками свіжого розмарину, обв'язавши його при цьому ниткою.
Підготовлене таким чином м'ясо викласти у форму для запікання і, накривши фольгою, запікати в гарячій духовій печі протягом півгодини, а потім зняти з форми фольгу і дати буженини ще хвилин 10-15, щоб зарум'янитися.
Готове м'ясо остудити і тільки потім прибрати нитку і розмарин, а після тонко нарізати і подавати до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, того
Як приготувати оселедець по-голландськи?
Як спекти сирні палички?
Як зробити корисні тефтелі з овочами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: