Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати омлет зі шпинатом, картоплею і помідорами?
Літо - найкращий час для легких, низькокалорійних, але ситних страв. Омлет з овочами - одне з них. Його можна зробити ніжним або гострим, додати гриби, сир або багато різних овочів. Що знадобиться для приготування Чотири яйця Три помідора Пучок свіжого шпинату 100 грам вареної картоплі Чотири столові ложки молока 25 грам вершкового масла Чайна ложка рубаних листочків шавлії Кілька крапель соусу тобаско (якщо не любите гостре - не додавайте) Чорний мелений перець і сіль за смаком Приготування Шпинат промийте, покладіть на хвилину киплячу воду, дістаньте шумівкою і дайте стекти воді. Потім наріжте. Помідори обшпарте окропом, зніміть шкірку. М'якоть наріжте часточками, картоплю - скибочками або кубиками. Підготовлені овочі обсмажте в половині вершкового масла. Посоліть і поперчіть, посипте шавлією. Додайте кілька крапель соусу тобаско. Яйця збийте з молоком, трохи підсолити. Залийте цією сумішшю овочі, накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні п'ять хвилин. Можна зробити простіше - омлетною сумішшю залити овочі і все перемішати. Зверху покласти вершкове масло і перекласти омлет на тарілку. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |