Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати омлет з м'ясом і овочами?
Що робити, коли і м'ясо, і овочі, і сир залишаються в такій кількості, що для приготування повноцінного страви продуктів явно недостатньо, та й збирати в холодильнику шматочки теж немає бажання? Відповідь проста - приготувати омлет, куди і визначити цей продуктовий мінімум. Що знадобиться для приготування Чотири яйця 100 мл. молока Три скибочки білого хліба Варене м'ясо, курка або ковбаса, шинка Овочі плюс консервована кукурудза (якщо вона є) Плавлений сирок або невеликий шматочок сиру Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Приготування Наріжте м'ясо, ковбасу або шинку. Підготуйте овочі та зелень - що потрібно наріжте шматочками, що потрібно - подрібніть. Натріть на тертці сир. Збийте яйця з молоком, сіллю і спеціями. У сковорідці розігрійте трохи рослинного масла, обсмажте скибочки хліба з двох сторін (їх можна нарізати невеликими шматочками). Зробіть мінімальний вогонь, сковорідку не знімайте з вогню. Влийте половину яєчної суміші в грінки, посипати нарізаними овочами і зеленню. Розкладіть шматочки ковбаси, м'яса і залийте другою половиною омлету. Зверху посипте сиром і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на десять хвилин. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |