Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати оладки з огірків?
Оладки готуються з великих, пожовклих, що переросли огірків. На мій погляд, дуже актуальний рецепт для літа, особливо він стане у нагоді тим, у кого є дача. Добре, якщо ви вчасно збираєте молоденькі огірочки, але коли вони переростають, то куди-то визначити їх досить складно. Цей рецепт - прекрасний вихід з положення.
Що знадобиться для приготування

Кілька великих огірків
Одне яйце
Три - п'ять столових ложок борошна
Столова ложка крохмалю
Столова ложка майонезу
Сіль за смаком
Свіжа зелень кропу або петрушки
Спеції і приправи за смаком
Рослинне масло для смаження
Третину чайної ложки соди (погасити оцтом)

Приготування

Огірки очистити від шкірки і великих насінин (якщо є великі насіння), натерти на крупній тертці і віджати сік. Огірки повинні залишитися злегка вологими, сильно не віджимайте. Сік до речі, можна додати в окрошку або використовувати в косметичних цілях для маски або приготування лосьйону для особи.
Додати до огірків яйце, борошно і крохмаль, майонез, спеції, зелень, гашену соду. Все добре розмішайте і в останню чергу посоліть.
Розігрійте в сковороді трохи олії, викладайте тісто столовою ложкою і обсмажуйте оладки як зазвичай - з двох сторін до рум'яної скоринки. Вогонь робіть середнім, щоб оладки зовні підрум'янилися, а всередині встигли пропарити.
Категория: Рецепти |
| Теги: Великих, оладки
Як готується курячий плов в горщиках?
Як приготувати смачну паску в хлібопічці?
Салат з креветками і сирним омлетом (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: