Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати оладки з огірків?
Оладки готуються з великих, пожовклих, що переросли огірків. На мій погляд, дуже актуальний рецепт для літа, особливо він стане у нагоді тим, у кого є дача. Добре, якщо ви вчасно збираєте молоденькі огірочки, але коли вони переростають, то куди-то визначити їх досить складно. Цей рецепт - прекрасний вихід з положення. Що знадобиться для приготування Кілька великих огірків Одне яйце Три - п'ять столових ложок борошна Столова ложка крохмалю Столова ложка майонезу Сіль за смаком Свіжа зелень кропу або петрушки Спеції і приправи за смаком Рослинне масло для смаження Третину чайної ложки соди (погасити оцтом) Приготування Огірки очистити від шкірки і великих насінин (якщо є великі насіння), натерти на крупній тертці і віджати сік. Огірки повинні залишитися злегка вологими, сильно не віджимайте. Сік до речі, можна додати в окрошку або використовувати в косметичних цілях для маски або приготування лосьйону для особи. Додати до огірків яйце, борошно і крохмаль, майонез, спеції, зелень, гашену соду. Все добре розмішайте і в останню чергу посоліть. Розігрійте в сковороді трохи олії, викладайте тісто столовою ложкою і обсмажуйте оладки як зазвичай - з двох сторін до рум'яної скоринки. Вогонь робіть середнім, щоб оладки зовні підрум'янилися, а всередині встигли пропарити. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |