Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати оладки з кабачків і овочів?
Оладки з кабачків – саме літнє блюдо! Щоб вони не набридали, в тісто крім кабачків можна додавати різні овочі – ріпчасту і зелену цибулю, картоплю, свіжу зелень, моркву.
Що знадобиться для приготування
Чотири середніх кабачка
Дві великі цибулини
Дві картоплини
Великий пучок свіжої зелені
Кілька часточок часнику
50 грам сиру (якщо є)
Два яйця
Борошно
Сіль і чорний мелений перець
Рослинне масло для смаження

Приготування

Дрібно ріжемо цибулю і часник, картоплю натираємо на дрібній тертці. Змішуємо овочі, додаємо дрібно нарізаний кріп або петрушку, тертий сир. Кабачки натираємо на крупній тертці, віджимаємо сік (але не дуже сильно), додаємо до решти овочів та сиру.

Вбиваємо яйця, вливаємо пару столових ложок рослинного масла, ретельно перемішуємо. Починаємо потроху додавати борошно, додаємо крохмаль і відразу ж розмішуємо. Маса повинна вийти по консистенції як тісто на густі оладки. Якщо хочете, щоб оладки вийшли пишними – додайте половину чайної ложки соди (обов'язково загасіть оцтом!). В останній момент додайте сіль і мелений перець. Дайте тісту постояти хвилин п'ять, і випікайте оладки.

На сковорідку налийте трохи олії, викладіть по столовій ложці тесту, на невеликому вогні підрум'яньте низ. Переверніть, підсмажте з іншого боку. Подавайте з будь-яким соусом або зі сметаною. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачків, оладки
Печиво по - берлінськи
Салат з помідорів з квасолею
Як красиво оформити сніданок для дитини?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: