Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати оладки-пиріжки?
У оладок смак чимось нагадує смажені пиріжки - звідси і така назва рецепта. Готувати їх і простіше, і швидше. В тісто крім яєць і зелені можна додати і більш істотні продукти - відварне м'ясо або шматочки курки, ковбасу, шинку. Що знадобиться для приготування Дві столові ложки сметани Три яйця Трохи борошна Будь-яка зелень Щіпка соди (погасити оцтом) Щіпка цукру (за бажанням) Рослинне масло для смаження Приготування Одне яйце відкладемо для тіста, два потрібно відварити круто. Порубати ножем як можна дрібніше. Дрібненько нарізати зелень - це може бути зелений лук, петрушка, кріп, кінза і навіть листя зеленого салату. Сире яйце збити віночком зі сметаною. Покласти пару столових ложок борошна, сіль, перемішати. Додати гашену соду. Подивитися по консистенції тесту - якщо потрібно, підсипати ще борошна. У результаті тісто має вийти як на звичайні оладки. Додаємо в нього рубані яйця, зелень. Якщо є ковбаска або варене м'ясо - теж додавайте. У сковорідці розігрійте масло. Столовою ложкою викладайте тісто і готуйте як зазвичай - обсмажуючи з двох сторін до рум'яної скоринки. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |