>Це рецепт просто чудово смачної закуски з ніжною свинячої печінки і прошарком з обсмажених овочів і свіжого болгарського перцю - все разом виходить дуже смачно і подібний закусочний тортик, а також його смак і красиве оформлення здатний дуже сподобатися і вам, і вашим домочадцям.
Для приготування страви необхідно наступне: половина кілограма свинячої печінки, два курячих яйця, трохи борошна, один літр молока, дві середні ріпчасті цибулини і дві морквини, три зубчики часнику, один болгарський перець, близько 200 грамів майонезу, рослинне масло для смаження коржів, один пучок свіжої зелені, перець і сіль, а ще помідори черрі для прикраси тортика.
Спочатку свинячу печінку необхідно протягом двох-трьох годин вимочувати в молоці і вже тільки після цього пропустити через м'ясорубку. До подрібненої печінці додати яйця, борошно, трохи молока, в якому вона вымачивалась, а також перець, сіль і інші приправи за смаком. Потім з отриманої маси випекти коржі, таким же чином як млинці, і остудити. Моркву, цибулю і часник подрібнити (моркву за допомогою терки) і обсмажити на рослинному маслі. Зелень дрібно нарубати, а болгарський перець нарізати тонкими скибочками. Кожен з печінкових коржів досить щедро змастити майонезом, зверху викласти невелику кількість суміші обсмажених овочів, а також скибочки перцю і посипати зеленню. Верхній корж потрібно змастити майонезом і прикрасити половинками помідорів чері.