Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати напій з граната?
В сезон гранатів багато господинь намагаються додавати в страви по максимуму, адже всім відомо наскільки корисний гранат. Гранат додають в плов, м'ясо, салати і багато інших страв. З граната можна приготувати чудовий напій. Інгредієнти: Гранат (великий) - одна штука; Сіль - одна щіпка; мелена Зіра - одна щіпка; Цукор - за смаком. Процес приготування: Треба, насамперед, гранат протримати в холодильнику, щоб він добре остудився. Потім зрізати у нього верхівку і покласти у велику чашу-миску з водою, після цього акуратно очистити гранат від шкірки. Витягнути всі зерна з перетинок. Після цього зерна перекласти в блендер і почати збивати, приблизно десять секунд, треба щоб зернятка віддали свій сік. Масу перелити в друшляк і перетерти, відкинути кісточки. Після цього додати за смаком в гранатовий напій зіру, сіль і за бажанням цукор-пісок. Все добре збити. Розлити напій гранатовий по келихах або склянках і додати кубики льоду або мінеральну воду. Це дуже корисний напій, який можна вживати кожен день. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |