Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати наливна пиріг з бананами?
![]() Що знадобиться для приготування Дві склянки борошна Склянку цукру Два яйця Склянку кефіру Чайна ложка соди (погасити оцтом) Два - три стиглих банана Вершкове масло для змащування форми Приготування Яйця добре збиваємо, додаємо до них цукор, збиваємо в пишну масу. Вливаємо кефір кімнатної температури, розмішуємо. Просіваємо борошно, соду гасимо оцтом. Додаємо в рідку суміш борошно, розмішуємо тісто щоб не вийшли грудочки. В останню чергу додаємо гашену соду. Готове тісто має вийти як густе тісто для оладок. Даємо йому трохи постояти, а тим часом займемося бананами. Форму для випічки змащуємо маслом (масла не шкодуємо). На дно викладаємо нарізані кружечками банани, бажано якомога щільніше. Зверху виливаємо тісто, розрівнюємо, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 - 25 хвилин. Готового пирога даємо охолонути, перевертаємо догори дном і нарізаємо шматочками. Його можна розрізати вздовж на дві частини і промазати сметанним кремом (збити сметану з цукром). У тісто можна додати шматочки чорносливу або родзинки - вийде ще смачніше і корисніше. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |