Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати млинці з капустою і грибами?
Для цього рецепта підійдуть будь-які тонкі млинці - дріжджові або звичайні. Ви можете приготувати їх за власним рецептом або підібрати один з рецептів тонких млинців, які є на нашому сайті. Начинку пропоную зробити з капусти та грибів. Ось як вона готується:
Що знадобиться для приготування
35-40 тонких млинців
Половинка невеликого качана капусти
300 грамів свіжих грибів
Дві цибулини
П'ять варених яєць
Рослинна олія
Сіль, перець і спеції за смаком

Приготування

Цибулю ріжемо півкільцями або кубиками - кому як зручно. Гриби ріжемо тонкими скибочками. Капусту шаткуємо як на салат і злегка перетираємо руками з сіллю (солі трохи - досить щіпки).

В сковорідці розігріваємо масло, злегка обсмажуємо цибулю і гриби до м'якості. Через п'ять хвилин додаємо до них капусту, готуємо ще хвилин десять. Капуста повинна стати світло-золотистого кольору. За смаком додаємо сіль і перець. Знімаємо з вогню, даємо охолонути.

Яйця відварюємо круто. Дрібно рубаємо і змішуємо з капустою і грибами.
На обсмажений млинець кладемо столову ложку начинки (ближче до краю), звертаємо блін конвертиком. Обсмажуємо у великій сковорідці на олії до рум'яної скоринки. Подаємо гарячими. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, ГРИБИ
Як зробити зефірний торт?
Рибний жюльєн
Як зробити яєчню-бовтанку в листковому тісті?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: