Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати млинці з капустою і грибами?
Для цього рецепта підійдуть будь-які тонкі млинці - дріжджові або звичайні. Ви можете приготувати їх за власним рецептом або підібрати один з рецептів тонких млинців, які є на нашому сайті. Начинку пропоную зробити з капусти та грибів. Ось як вона готується: Що знадобиться для приготування 35-40 тонких млинців Половинка невеликого качана капусти 300 грамів свіжих грибів Дві цибулини П'ять варених яєць Рослинна олія Сіль, перець і спеції за смаком Приготування Цибулю ріжемо півкільцями або кубиками - кому як зручно. Гриби ріжемо тонкими скибочками. Капусту шаткуємо як на салат і злегка перетираємо руками з сіллю (солі трохи - досить щіпки). В сковорідці розігріваємо масло, злегка обсмажуємо цибулю і гриби до м'якості. Через п'ять хвилин додаємо до них капусту, готуємо ще хвилин десять. Капуста повинна стати світло-золотистого кольору. За смаком додаємо сіль і перець. Знімаємо з вогню, даємо охолонути. Яйця відварюємо круто. Дрібно рубаємо і змішуємо з капустою і грибами. На обсмажений млинець кладемо столову ложку начинки (ближче до краю), звертаємо блін конвертиком. Обсмажуємо у великій сковорідці на олії до рум'яної скоринки. Подаємо гарячими. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |