Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати млинцевий торт з яблуками?
Для цього рецепта підійдуть як дріжджові млинці, так і «швидкі» - спечені на молоці, кефірі. Головне, щоб вони не були занадто тонкими - мереживні млинці для торта не підійдуть, шари повинні бути помітними. Що знадобиться для приготування 12 млинців, спечених за вашим улюбленим рецептом Кілограм яблук Половина склянки цукру (за смаком) Дві столові ложки молока або вершків Дві столові ложки рому, коньяку Половина склянки мигдальної муки (або подрібненого мигдалю) Дві столові ложки вершкового масла Приготування Спочатку печемо млинці і даємо їм охолонути. Поки млинці остигають, ріжемо часточками яблука, кладемо в каструлю або сковороду і тушкуємо під кришкою, поки вони не перетворяться на пюре. Додаємо цукор, трохи масла і готуємо без кришки ще п'ять хвилин. Знімаємо яблука з вогню, якщо не дуже розварилися - пюрируем і додаємо молоко, ром або коньяк. Якщо використовуєте мигдаль, то його треба залити окропом або дві хвилини бланшувати в киплячій воді. Потім остудити і зняти шкірку. Перемолоти в блендері з додаванням цукру в дрібну крихту. Форму для випічки змащуємо маслом. Кладемо на дно блін, змащуємо яблучним пюре. Посипаємо горіхами і так чинимо поки млинці не закінчаться. Верх робимо з млинців. Ставимо в гарячу духовку і запікаємо 30 хвилин. Подаємо гарячими. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |