Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мексиканський курячий суп?
Мексиканська кухня відома своєю прихильністю до гострих спецій і приправ, і цей рецепт не виняток. Суп з куркою щедро приправляється перчиком чилі, але його гостроту можна регулювати по своєму смаку. Якщо ви не любите надто гострі страви, то зменшите кількість чилі в половину.
Що знадобиться для приготування
Два курячих стегенця
Дві цибулини
Дві невеликих морквини
Два черешка селери
Дві часточки часнику
400 грам помідорів у власному соку (або свіжі помідори)
Баночка консервованої червоної квасолі
200 грам консервованої кукурудзи
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Чайна ложка меленого перцю чилі
По чверті чайної ложки орегано і зіри
Рослинна олія

Приготування

Куряче м'ясо заливаємо двома літрами холодної води, кладемо кілька горошин чорного перцю, один лавровий листок і солимо за смаком. Даємо закипіти на сильному вогні, зменшуємо полум'я. Знімаємо піну. Варимо до готовності м'яса (приблизно півгодини).

Цибулю, селеру і моркву нарізаємо невеликими кубиками, обсмажуємо в олії разом з меленим чилі, орегано і зірою. Коли овочі стануть м'якими, кладемо часник і продовжуємо обсмажувати ще з хвилину.

Вливаємо розім'яті томати разом з соком, готуємо п'ять хвилин.

Курку з бульйону дістаємо. Перекладаємо в бульйон вміст сковорідки, додаємо квасолю, кукурудзу. Доводимо до кипіння. М'ясо відокремлюємо від кісток і теж додаємо в суп. Приправляємо зеленню, варимо п'ять хвилин і знімаємо з вогню. Даємо настоятися. Подаємо суп, посипавши його дрібно нарубаною зеленню. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: чилі, суп
Теплий овочевий салат з кедровими горішками
Огірки, фаршировані редисом, яйцями і шинкою
Як запекти курку в кефірі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: