Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мексиканський курячий суп?
Мексиканська кухня відома своєю прихильністю до гострих спецій і приправ, і цей рецепт не виняток. Суп з куркою щедро приправляється перчиком чилі, але його гостроту можна регулювати по своєму смаку. Якщо ви не любите надто гострі страви, то зменшите кількість чилі в половину. Що знадобиться для приготування Два курячих стегенця Дві цибулини Дві невеликих морквини Два черешка селери Дві часточки часнику 400 грам помідорів у власному соку (або свіжі помідори) Баночка консервованої червоної квасолі 200 грам консервованої кукурудзи Сіль і чорний мелений перець за смаком Чайна ложка меленого перцю чилі По чверті чайної ложки орегано і зіри Рослинна олія Приготування Куряче м'ясо заливаємо двома літрами холодної води, кладемо кілька горошин чорного перцю, один лавровий листок і солимо за смаком. Даємо закипіти на сильному вогні, зменшуємо полум'я. Знімаємо піну. Варимо до готовності м'яса (приблизно півгодини). Цибулю, селеру і моркву нарізаємо невеликими кубиками, обсмажуємо в олії разом з меленим чилі, орегано і зірою. Коли овочі стануть м'якими, кладемо часник і продовжуємо обсмажувати ще з хвилину. Вливаємо розім'яті томати разом з соком, готуємо п'ять хвилин. Курку з бульйону дістаємо. Перекладаємо в бульйон вміст сковорідки, додаємо квасолю, кукурудзу. Доводимо до кипіння. М'ясо відокремлюємо від кісток і теж додаємо в суп. Приправляємо зеленню, варимо п'ять хвилин і знімаємо з вогню. Даємо настоятися. Подаємо суп, посипавши його дрібно нарубаною зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |