Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати медовий яблучний пиріг?
Пиріг для любителів яблучної випічки. Ніжна начинка і розсипчасте тісто мають медовий аромат і приємну лимонну кислинку. Що знадобиться для приготування 100 грам маргарину Два яйця Півтори склянки борошна Чайна ложка тертої лимонної цедри Пакетик розпушувача Два великих яблука Чотири столові ложки меду Склянка цукру (можна менше) Три столових ложки лимонного соку Щіпка солі Приготування яблук знімаємо шкірку, нарізаємо невеликими шматочками. У каструльці або сотейнику змішати лимонний сік і мед і ставимо на слабкий вогонь. Коли маса добре прогріється, і на поверхні з'являться «бульки», всипаємо яблука. Проварюємо п'ятнадцять хвилин, знімаємо з вогню й даємо охолонути. Тісто. Збиваємо яйця з цукром, додаємо розтоплений і охолоджений маргарин, лимонну цедру, сіль. Розмішуємо, додаємо борошно і розпушувач. Всипати борошно краще порціями, її може знадобитися менше. Тісто має вийти досить густе, але при цьому виливатися, а не падати грудочкою з ложки. Форму змащуємо маслом, виливаємо тісто. Розрівнюємо, зверху розкладаємо яблука, сироп не додаємо. Випікаємо пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно сорок хвилин. Коли буде готовий, поливаємо сиропом і даємо охолонути у формі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |