Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати макову десерт?
Легкий і ніжний десерт готується із звичайного сухого маку. Якщо у продажу є тільки суміш з маку і цукрової пудри, то цукор додавати не потрібно, якщо десерт готується з маку, то потрібно покласти цукрову пудру.
Що знадобиться для приготування
450 грам густої жирної сметани
50 грам суміші з маку з цукрової пудри
30 грам желатину
5 ст. ложок холодної води
Дві упаковки сирної маси

Приготування

Макову суміш або мак залийте теплою водою і залиште для набухання. Желатин розведіть холодною водою, перемішайте, залиште на десять хвилин.
Коли мак трохи розм'якшиться, додайте до нього сметану, сирну масу м добре вимішайте.
Желатин поставте на водяну баню, підігрійте до повного розчинення і влийте в суміш сметани, сиру і маку. Відразу ж розмішуйте, щоб желатин знову не зібрався грудочками.
Розлийте суміш по формах, накрийте харчовою плівкою і приберіть в холодильник на три години. Застигає десерт дуже добре. Перед подачею опустіть формочки на кілька секунд у теплу воду і переверніть на тарілку. Десерт легко вийде з форми. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: десерт, маку
Як спекти пиріг «Яблука на снігу»?
Як спекти вівсяні кекси з маковою начинкою?
Лазанья - рататуй
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: