Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати макову десерт?
Легкий і ніжний десерт готується із звичайного сухого маку. Якщо у продажу є тільки суміш з маку і цукрової пудри, то цукор додавати не потрібно, якщо десерт готується з маку, то потрібно покласти цукрову пудру. Що знадобиться для приготування 450 грам густої жирної сметани 50 грам суміші з маку з цукрової пудри 30 грам желатину 5 ст. ложок холодної води Дві упаковки сирної маси Приготування Макову суміш або мак залийте теплою водою і залиште для набухання. Желатин розведіть холодною водою, перемішайте, залиште на десять хвилин. Коли мак трохи розм'якшиться, додайте до нього сметану, сирну масу м добре вимішайте. Желатин поставте на водяну баню, підігрійте до повного розчинення і влийте в суміш сметани, сиру і маку. Відразу ж розмішуйте, щоб желатин знову не зібрався грудочками. Розлийте суміш по формах, накрийте харчовою плівкою і приберіть в холодильник на три години. Застигає десерт дуже добре. Перед подачею опустіть формочки на кілька секунд у теплу воду і переверніть на тарілку. Десерт легко вийде з форми. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |