Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати макарони під соусом бешамель?
Звичайно, простіше і швидше просто приготувати макарони з тертим сиром. Але якщо залити їх соусом бешамель і запекти до рум'яної скоринки, то буде набагато смачніше, а часу займе набагато більше.
Що знадобиться для приготування

250 грамів макаронних виробів (сухих, не варені)
100 грам сиру
150 мл. молока
Їдальня ложка борошна (без гірки)
50 грам вершкового масла
Половина чайної ложки солі
Щіпка меленого чорного перцю
Свіжа зелень (за смаком, це не обов'язковий інгредієнт)

Приготування

Відваріть макарони в підсоленій воді до готовності. Воду злийте.
Поки варяться макарони, розтопіть в сотейнику або каструлі на невеликому вогні вершкове масло. Покладіть борошно, швидко перемішайте її з олією, розітріть, щоб не було навіть маленьких грудочок. Прогрійте з півхвилинки і влийте тонкою цівкою молоко відразу ж розмішуючи масу. Посоліть і поперчіть, варіть соус на слабкому вогні при постійному помішуванні, поки він не загусне (по часу - приблизно хвилина).
розігрійте Духовку до 200 градусів. сир натріть на тертці. Змішайте макарони з половиною тертого сиру і соусом, перекладіть у форму для запікання, розрівняйте верх. Посипте сиром, що залишився і запікайте до золотистої скоринки. Подавати блюдо гарячим.
Категория: Рецепти |
| Теги: соусом, макарони
Як зробити фруктово-маковий торт?
Печиво «Сумочки»
Що приготувати на вечерю швидко і смачно і недорого?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: