Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мафіни з оливками і сиром?
Сир в цьому рецепті може використовуватися будь - адигейський, сулугуні, твердий, копчений або м'яка фета. Кожен раз мафіни матимуть інший смак. Готуються вони дуже просто, весь процес приготування займе трохи більше півгодини. Що знадобиться для приготування Один солодкий болгарський перець 150 г будь-якого сиру Жменю оливок або маслин без кісточки Три яйця Шість столових ложок рослинного масла Пакетик розпушувача для тіста (10-12 грам) 150 грам борошна Шість столових ложок молока Мелений перець і сіль за смаком Приготування Болгарський перець нарізати невеликими шматочками і тушкувати в маслі. Посолити і поперчити, викласти на паперовий рушник. Перець повинен охолонути. Половину сиру натерти на тертці (якщо м'який сир, то розім'яти виделкою), оливки або маслини нарізати кружечками. Що залишився сир нарізати шматочками. Яйця збити, додати молоко і 4 столових ложки рослинного масла. Додати в цю суміш просіяне борошно, розпушувач, сіль, перець і все добре вимішати. В тісто, додати тертий сир і сир шматочками. Тісто має вийти досить густим. Розкласти тісто по формочках для мафінів і поставити в духовку з середнім вогнем. Випікати маффіни потрібно при температурі 180 градусів близько 25-30 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |